devdas_india Postat Mai 20, 2012 Partajează Postat Mai 20, 2012 salut am un dual core de 4400 2 gb rami ddr2 hd 200gb sata si video gf 9800 de 512 mb pe 256 biti az dimineata cand am vrut sa deschid pc-ul , imi arata pe monitor niste dungi albe la scris ,arata numai pe scris si nici windowsu nu se mai deschidea eu aseara nu am fost acasa ,am intreb parinti ,daca sa loat lumina la noi in cartier .au zis ca a fost niste caderi de tensiune ,deci primul lucru care lam facut am schimbat rami si acelasi rezultat ,am schimbat sursa si acelasi rezultat ,amp schimbat placa de baza si acelasi rezultat , , am desfacut ,radioatorul dp placa video .sa vad daca am am semne ca sao fi ars ceva ,condensatori sunt in regula , procesorul palaci nu se incalzeste ,mai mult decat se incalzea , temperaturile erau in ide 35 ,iar in full 60, iar in camera 22 de grade . ce vas intreba ,este vro sansa sa o repar sau alta ? ps dupa mai mult timp de funtiionare se inmultesc dungile Link spre comentariu
Spammer Postat Mai 20, 2012 Partajează Postat Mai 20, 2012 asta este un defect titpic de bga....nu este de la tensiuni ci de la chipsetul video...in principiu, incearca cu o reincalzire usoarea a chipului daca ai cu ce... daca nu, ia in considerare alta, reparatia la ea nu cred ca se merita.... pe putin 150 de lei. Link spre comentariu
devdas_india Postat Mai 20, 2012 Autor Partajează Postat Mai 20, 2012 dada placa nu se incalzea inainte,si nicic acu nu se incalzeste Link spre comentariu
devdas_india Postat Mai 20, 2012 Autor Partajează Postat Mai 20, 2012 am rezolvat problema erau ramii , totusi ,rami care se vad cu dungi, iam pus la alt calculator si acolo nu se vad cu dungi ,dar palca video e integrata , iar daca pun gf-ul vede lafel cu dungii Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum