vera Postat Aprilie 5, 2018 Partajează Postat Aprilie 5, 2018 Scuze ca insist, dar vreau sa fiu sigur. Infasurarea 4 nu are prize? Multumesc Link spre comentariu
THOMAS Postat Aprilie 5, 2018 Partajează Postat Aprilie 5, 2018 59 minutes ago, vera said: Scuze ca insist, dar vreau sa fiu sigur. Infasurarea 4 nu are prize? Multumesc Da,infasurarea 4 nu are nicio priza si este "situata" exact la jumatatea infasurarilor primare! Cu mare placere Link spre comentariu
simson Postat Aprilie 5, 2018 Partajează Postat Aprilie 5, 2018 Un MC75 desfacut. Este realizat fara carcasa, chiar si fara izolatii intre straturi.Miez C cu bobinaj pe o singura latura.De exemplu Karpov in https://next-tube.com/articles/pp-6p3s/pp-6p3s.pdf foloseste ambele laturi. Link spre comentariu
simson Postat Aprilie 8, 2018 Partajează Postat Aprilie 8, 2018 Inca un MC 240 strapuns...tot asa ,fara carcasa, fara izolatii intre straturi.bobinat bifilar. Link spre comentariu
THOMAS Postat Aprilie 8, 2018 Partajează Postat Aprilie 8, 2018 Fara cuvinte,...gandindu-ne ca totusi este un McIntosh si la cat costa un astfel de OT !!!! Ca sa fac un spirit de gluma; cred ca aveti ceva impotriva acestei firme,adica nu va place McIntosh sa inteleg! 1 Link spre comentariu
vera Postat Aprilie 8, 2018 Partajează Postat Aprilie 8, 2018 Sunteti cam exigenti, vreti ca OT sa functioneze 100 ani si producatorul sa moara de foame. Nu-i frumos. 2 Link spre comentariu
Vizitator extracascaval Postat Iunie 18, 2018 Partajează Postat Iunie 18, 2018 Buna ziua, Ma intereseaza sa cumpar tole si sarma de bobinaj mai de calitate ,imi poate recomanda cineva vreun magazin online cu asa ceva? Multumesc! Link spre comentariu
hpavictor Postat Iulie 2, 2018 Partajează Postat Iulie 2, 2018 http://education.lenardaudio.com/en/14_valve_amps_5.html Link spre comentariu
hpavictor Postat Iulie 2, 2018 Partajează Postat Iulie 2, 2018 Acum 4 ore, Victor a spus: http://education.lenardaudio.com/en/14_valve_amps_5.html Pai ai citit ce si cum , mai sus ? Pentru SE trebuie un anume tip de tola , pentru PP alt tip de tole ... Citeste cu atentie ... Link spre comentariu
hpavictor Postat Iulie 3, 2018 Partajează Postat Iulie 3, 2018 La PP câmpul se schimbă la fiecare trecere prin zero . La SE câmpul este permanent ... datorita componentei continue ( tensiunea anodică ) . Cu cât e mai " proastă " tola , cu atât e mai buna pentru SE . Pentru a obține calitate maximă , unii constructori folosesc tole de două tipuri " bune " și " proaste " , într-o proporție optimă . Evident , totul se face cu măsurători . Link spre comentariu
hpavictor Postat Iulie 3, 2018 Partajează Postat Iulie 3, 2018 Tole " bune " sau " proaste " nu se referă la aspect , gust sau culoare , ci la inducție și histereză . Link spre comentariu
flomar60 Postat Iulie 3, 2018 Partajează Postat Iulie 3, 2018 Ciclul histerezis ofera informatii despre pierderile din materialul magnetic folosit la constructia tolelor, despre inductia maxima in material... ....doua curbe reale ridicate de mine,prima la un traf toroidal si a doua la un traf cu tole E+I.... Link spre comentariu
hpavictor Postat Iulie 3, 2018 Partajează Postat Iulie 3, 2018 In acele date de catalog explică și cum trebuie să fie histereza pentru SE cum trebuie să fie cea pentru PP ? Eu știu că trebuie să fie diferite , dar nu am habar cum trebuie să arate ... Vă rog să detaliați , dacă aveți acces la asemenea informații ... Link spre comentariu
hpavictor Postat Iulie 3, 2018 Partajează Postat Iulie 3, 2018 M-am pierdut ... Poate ne lămurește cineva cu studii superioare de electrotehnica sau de metalurgie electrotehnică ... Mulțumesc ! Link spre comentariu
Vizitator extracascaval Postat Iulie 3, 2018 Partajează Postat Iulie 3, 2018 Eu stiam ca pentru SE trebuiesc tole de calitate cat mai buna ,intradevar EI ,deoarece sunt pierderi mari in regim SE (la lampi) deoarece sunt folosite in clasa A ,de unde si un consum mai mare la retea,trebuie un camp electromagnetic cat mai bun,partea proasta e ca se gasesc materiale de calitate buna foarte greu tole si sarma,cea argintata ar fi de preferat! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum