lorik199 Postat Decembrie 21, 2013 Partajează Postat Decembrie 21, 2013 Secundarul este ultimul bobinat asa ca se pot rebobina foarte usor, chiar si cu sarma originala se poate face un secundar bifilar sau trifilar daca nu e disponibila alta. Link spre comentariu
daniels Postat Decembrie 21, 2013 Partajează Postat Decembrie 21, 2013 Au fost construite cateva amplificatoare cu astfel de trafuri modificate. Urmareste topicul minitube amplifier, de ex http://www.elforum.info/viewtopic.php?f=2 ... 0#p1263046 Link spre comentariu
zal Postat Decembrie 21, 2013 Partajează Postat Decembrie 21, 2013 Buba e că sînt băgate într-un soi de lac ce aduce cu un clei şi scoaterea tolelor le strică definitiv. Eu le-aş folosi ca drosele de curent mic, ptr etajele de atac din amplifurile pe lămpi. Link spre comentariu
stryx Postat Decembrie 21, 2013 Partajează Postat Decembrie 21, 2013 Multumesc pentru ajutor. Motivul pentru care nu vreau sa le rebobinez este exact lacul de care zice @Zal si faptul ca nu vreau sa le stric (si asa pachetele cu tole "I" sunt dezlipite) Link spre comentariu
Administratori Badman Postat Ianuarie 1, 2014 Administratori Partajează Postat Ianuarie 1, 2014 http://www.aireradio.org/riviste_estere ... _trasf.pdf http://www.mennovanderveen.nl/nl/downlo ... load_3.pdf A folosit careva transformatoare toroidale pe iesire ? Link spre comentariu
daniels Postat Ianuarie 1, 2014 Partajează Postat Ianuarie 1, 2014 Chiar in perioada asta viewtopic.php?f=28&t=159052#p1426182. Tafurile sunt facute la Petra. Link spre comentariu
Ovidanie Postat Februarie 7, 2014 Partajează Postat Februarie 7, 2014 ...A folosit careva transformatoare toroidale pe iesire ?Eu am folosit transformatoare de iesire toroidale, facute la Petra. Dl. Macovei de la Petra este foarte amabil, preferabil sa fie contactat pe mail. Link spre comentariu
Terry34 Postat Martie 30, 2014 Partajează Postat Martie 30, 2014 Pentru chestii pe personale va rog pe PM Link spre comentariu
adrian_pic Postat Martie 30, 2014 Partajează Postat Martie 30, 2014 ovidanie poti face niste oscilograme cu semnal dreptunghiular si sinusoidal la 20-30Hz si la 20kHz? Asa vedem cum sta PETRA la trafurile pentru Hi-Fi. La cele pentru instrument treba era buna. Link spre comentariu
Administratori Badman Postat Iunie 14, 2014 Administratori Partajează Postat Iunie 14, 2014 Pentru transformatoare de iesire PP sunt mai bune tole cu particule orientate sau nu ? Eu sunt in mare dilema ca unii lauda unele altii lauda pe celelalte.... am cautat si in subiectul acesta da nu am gsit o informatie clara. Link spre comentariu
Administratori Badman Postat Iunie 16, 2014 Administratori Partajează Postat Iunie 16, 2014 Sa imi raspund tot eu Tolele cu particule orientate sunt eficiente doar daca orientarea particulelor este pe directia campului magnetic deci doar in transformatoare cu tole dispuse sub forma C nu si in transformatoare clasice cu tole E+I Link spre comentariu
gg101 Postat Iunie 16, 2014 Partajează Postat Iunie 16, 2014 Sunt si tole E+I care au granulele orientate in ambele sensuri. De fapt, cred ca altele nici nu se mai gasesc pe piata .Bineinteles , ma refer la tole noi. Link spre comentariu
cristian1961 Postat Iunie 19, 2014 Partajează Postat Iunie 19, 2014 Salut, eu am intrat acum pe topicul asta . se vorbeste de niste solutii constructive la niste trafuri de iesire . Inteleg ca au fost niste poze care acum nu mai sunt ? am dat 5 pagini inapoi si din text parca ar reiesii ca e vorba de poze ? S-au pierdut la mutare ? Link spre comentariu
Vizitator Postat Iunie 24, 2014 Partajează Postat Iunie 24, 2014 (editat) ........................................................................ Editat Iunie 24, 2014 de Vizitator Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum