Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Detalii transformatoare de iesire

mosfet

Postări Recomandate

Buba e că sînt băgate într-un soi de lac ce aduce cu un clei şi scoaterea tolelor le strică definitiv. Eu le-aş folosi ca drosele de curent mic, ptr etajele de atac din amplifurile pe lămpi.

Link spre comentariu

Multumesc pentru ajutor. Motivul pentru care nu vreau sa le rebobinez este exact lacul de care zice @Zal si faptul ca nu vreau sa le stric (si asa pachetele cu tole "I" sunt dezlipite)

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...
  • 1 lună mai târziu...

...A folosit careva transformatoare toroidale pe iesire ?

Eu am folosit transformatoare de iesire toroidale, facute la Petra. Dl. Macovei de la Petra este foarte amabil, preferabil sa fie contactat pe mail.

Posted Image

Posted Image

Posted Image

Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...
ovidanie poti face niste oscilograme cu semnal dreptunghiular si sinusoidal la 20-30Hz si la 20kHz? Asa vedem cum sta PETRA la trafurile pentru Hi-Fi. La cele pentru instrument treba era buna.
Link spre comentariu
  • 2 luni mai târziu...
  • Administratori

Pentru transformatoare de iesire PP sunt mai bune tole cu particule orientate sau nu ?

Eu sunt in mare dilema ca unii lauda unele altii lauda pe celelalte.... am cautat si in subiectul acesta da nu am gsit o informatie clara.

Link spre comentariu
  • Administratori

Sa imi raspund tot eu

Tolele cu particule orientate sunt eficiente doar daca orientarea particulelor este pe directia campului magnetic deci doar in transformatoare cu tole dispuse sub forma C nu si in transformatoare clasice cu tole E+I 

Link spre comentariu

Salut, eu am intrat acum pe topicul asta . se vorbeste de niste solutii constructive la niste trafuri de iesire . Inteleg ca au fost niste poze care acum nu mai sunt ? am dat 5 pagini inapoi si din text parca ar reiesii ca e vorba de poze ? S-au pierdut la mutare ?

Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări