franzm Postat Decembrie 3, 2013 Partajează Postat Decembrie 3, 2013 TV Diamant avea si transformator de iesire audio sau numai trafo cadre? Link spre comentariu
zal Postat Decembrie 3, 2013 Partajează Postat Decembrie 3, 2013 Doar trafo de cadre, ptr ieşirea audio foloseau un dif de 750 Ohmi/3W. ........... Răspunsul meu era doar ptr franzm. Evident numai despre modelele ce aveau lămpi în componenţă, nu şi cele siliconate. Link spre comentariu
THOMAS Postat Decembrie 3, 2013 Partajează Postat Decembrie 3, 2013 Salut, mă numesc Cătălin și sunt incepător în ale electronici, în special în ceea ce privește lămpile. Aș vrea să vă întreb dacă pot folosi transformatorul de ieșire de la un televizor vechi (diamant parcă să zic că se numea) pentru un amplificator ca acesta http://www.ax84.com/hioctane.html? Dacă nu se poate folosi pentru acel amplificator, îmi puteți da schema altuia în care aș putea folosi acel transformator? Mulțumesc anticipat și îmi cer scuze dacă am postat în topicul greșit. D-lor! omul nu stie clar cum se numea acel TV si nici nu are importanta,daca este de iesire este perfect si banuiesc ca stie ce spune d-lui,nu? Ar fi buna o poza,sau niste masuratori,macar rezistentele in DC primar/secundar si ne putem da seama usor daca-i de cadre sau de sunet. Link spre comentariu
hpavictor Postat Decembrie 3, 2013 Partajează Postat Decembrie 3, 2013 Foton 225 ( URSS ) sau Diamant 220 ( RSR ) ?Sper ca știți de gluma ... Link spre comentariu
flomar60 Postat Decembrie 3, 2013 Partajează Postat Decembrie 3, 2013 In TV-ul amintit de dvs. d-l victor , exista un singur traf , cel de alimentare , si este acesta: Link spre comentariu
Dumitrache_S Postat Decembrie 5, 2013 Partajează Postat Decembrie 5, 2013 Acesta este un traf. de televizor pe circuite integrate rusesc , din cite stiu eu tv-urile romanesti aveau doar de cadre.Tv-urile rusesti aveau si de cadre si de iesire si lampa finala erea 6f3p (sper sa nu ma insel). Stima Link spre comentariu
Vizitator ktw Postat Decembrie 6, 2013 Partajează Postat Decembrie 6, 2013 Nu sunt sigur de numele tv-ului, dar transforamtorul este sigur de iesire, E-urile si I-uri sunt separate.Multumesc pentru raspunsuri. Link spre comentariu
Untold Postat Decembrie 6, 2013 Partajează Postat Decembrie 6, 2013 Nu sunt sigur de numele tv-ului, dar transforamtorul este sigur de iesire, E-urile si I-uri sunt separate.Eu am vazut si trafuri de cadre cu E-uri separate de I-uri, cu intrefier. Link spre comentariu
zal Postat Decembrie 6, 2013 Partajează Postat Decembrie 6, 2013 Iar cele de cadre româneşti sînt două modele, unul se poate folosi ca trafo de ieşire, modelul vechi şi rar, celălalt nou şi mai răspîndit, nu. Link spre comentariu
lorik199 Postat Decembrie 6, 2013 Partajează Postat Decembrie 6, 2013 @zal: de ce nu se poate folosi traful de cadre pt un amplificator(cu secundarul rebobinat bineinteles)? Link spre comentariu
zal Postat Decembrie 6, 2013 Partajează Postat Decembrie 6, 2013 Rebobinat se poate folosi şi cel care alimentat primarul la 220V scoate în secundar în jur de 40V, dar e unul mai vechi ce scoate vreo 6V şi merge folosit direct. Link spre comentariu
stryx Postat Decembrie 21, 2013 Partajează Postat Decembrie 21, 2013 Buna ziua. Zilele trecute am facut rost de doua transformatoare cu intrefier (erau dezmembrate cand le-am primit). Pot cumva sa le folosesc pentru un amplificator SE fara sa le mai rebobinez? Multumesc. PS: La ambele transformatoare primarul este pe cosele interioare si are 300 ohmi, iar secundarul pe cele exterioare si are 17 ohmi. http://i39.tinypic.com/2qbvpkm.jpg Link spre comentariu
zal Postat Decembrie 21, 2013 Partajează Postat Decembrie 21, 2013 Leagă-le la 220Vca şi vezi cît scoate secundarul, aş pune pariu că în jur de 40Vca. Link spre comentariu
stryx Postat Decembrie 21, 2013 Partajează Postat Decembrie 21, 2013 Cel din dreapta 45Vca iar cel din stanga 48Vca (in gol). Link spre comentariu
flomar60 Postat Decembrie 21, 2013 Partajează Postat Decembrie 21, 2013 Asa este, sunt trafuri de cadre de la TV cu lampi pt. deflexie verticala 24 ohmi... Ce este rau este ca secundarul e primul pe carcasa , daca imi aduc bine aminte... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum