Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Detalii transformatoare de iesire

mosfet

Postări Recomandate

. Ca idee, un miez GOSS daca-l lovesti cu ciocanul poti sa-l pupi in frunte! Adio flux, adio performante!

Pai ,... este normal , pt ca tabla este tratata superficial , la suprafata . Practic sunt niste zgarieturi . Daca-l lovesti cu ciocanul . poti sa-l arunci direct fara sa mai consumi si energia pt a aduce tabla la nu stiu ce temperaturi .
Link spre comentariu

De aici si ideea de a folosi intr-un etaj (interstage) tuburi cu impedanta mica,gen 417A,437A,5687......la 200V-250V in plaja de siguranta.

Orice proiect ar trebui insotit de poze , dar si de oscilograme . Nu numai de superlative si metafore , in stilul samsarilor auto ( e cea mai buna din parcare ) sau audiofililor ( musteste de microdetalii chiar si inainte de a o baga in priza ...)

De basme nemuritoare suntem satui !

Imi place ca esti radical.Oscilogramele sa primeze.......poate omu' nu vrea sa ti le arate...si care-i problema??

Daca as fi in locul unui tip cu experienta limitata...si spre ZERO proiecte,as fi mai modest in afirmatii......de orice gen.

Chiar te invit sa procedezi asa ! Fii cat mai modest .

Chiar daca eu apreciez munca ta ...degeaba .

Vorbesti in vant !

E plin forumul viewtopic.php?p=1284713#p1284713 de basinosi fitosi habarnisti si analfabeti ...

Stai linistit , nu ma refer la tine . Nu glumesc !

Se stie ei , e aia care se cred pe un site de socializare pentru impotentii mintali , asemenea lor !

Link spre comentariu

Tot nu-mi e clar GOSS (in totalitate).Daca au graunti orientati inseamna ca nu este indiferent montarea tolelor E si I in pachet si ar trebui sa fie insemnate.La indoire sint fragile s-au moi?Am multe tipuri de tole de culori diferite :cenusiu mat, cenusiu lucios,albastru inchis pe o parte argintiu cenusiu pe cealalta parte si lista poate continua dar care dintre ele ar fi GOSS ?Cei care au lucrat cu astfel de tole sa dea exemplu ce inductanta au obtinut pe o sectiune patrata cu 100 de spire

Link spre comentariu

Cei care au lucrat cu astfel de tole sa dea exemplu...Da , Maria Ta ! Dacă e porunca imparateasca , cu plăcere !Ascultam cu multa smerenie si ne supunem vointei Tale !Încă nu ai învățat cuvintele magice " Va rog frumos , dacă aveți amabilitatea sa îmi descrieti ... Va multumesc anticipat pentru timpul alocat problemei mele " ?

Link spre comentariu

La modul general...permeabilitatea si pierderile miezului Goss nu sunt direct proportionale.Exista insa si variante ale Goss,de ex. Hi-B ceea ce reprezinta o capacitate mai mare de flux.Bineinteles pierderile in miez si permeabilitatea sunt dependente de grosimea tolei cat si de conditiile procesului "metalurgic".

Link spre comentariu
  • 4 săptămâni mai târziu...
Vizitator dexterdadu

DOmnilor ma obisnuiesc foarte greu cu computerul dar ma straduiesc. in ceea ce priveste trafo esire tuburi sint gata sa va ofer detalii specifice ale unor modele testate si foarte reusite adica calitate si putere, promlema ramine cine le face? caci eu nu prea mai am rabdare.Sint gata sa sustin logistig acea persoana,care are aceasta dorinta de a se apuca.

Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...
  • 3 săptămâni mai târziu...

Aveti mai jos cateva exemple constructive ( cu mici adaptari se pot folosi dupa necesitati , este necesara putina aritmetica de clasa 6-a :) ! ) de trafo out SE pentru un amplificator cu OT100 ( 845 ) si o alta varianta trafo out PP cu priza pentru functionarea ultraliniara ( 43% ) pentru amplificator cu EL34 .

Link spre comentariu

Daca citesti printre rinduri o sa vezi ca sunt foarte greu de realizat. La numarul de spire sugerat, inductanta rezultata este foarte mare. Greu de obtinut asa ceva cu miezurile cu care suntem obisnuiti sau la care avem acces usor. Oricum se poate trage invataminte despre cum se face un interleaving.

Link spre comentariu

Am ( destule ) variante foarte complicate dar si unele simple , uite un exemplu ( industrial ) foarte performant raportat la simplitate , pentru un amplificator PP cu EL84 :

Link spre comentariu

Un ultim exemplu ( industrial ) de trafo SE , o replica a unui celebru trafo " japonez " universal :Cine inteles " spilul " sa fie sanatos si ii urez mult succes in constructii de calitate si auditii cat mai placute !Consider ca am prezentat suficiente informatii pentru cei ce stiu cum " sta treaba " cu bobinarea trafo out , si gata , nu mai " vars " din casa ...

Link spre comentariu

Un ultim exemplu ( industrial ) de trafo SE , o replica a unui celebru trafo " japonez " universal :Cine inteles " spilul " sa fie sanatos si ii urez mult succes in constructii de calitate si auditii cat mai placute !Consider ca am prezentat suficiente informatii pentru cei ce stiu cum " sta treaba " cu bobinarea trafo out , si gata , nu mai " vars " din casa ...

Victor, te rog sa lasi deoparte aceste atentionari gen "...si gata , nu mai " vars " din casa ..." si altele echivalente. Spune numai ce doresti. Ce nu vrei sa spui, nu intereseaza pe nimeni. Daca doresti sa discuti tehnic esti binevenit. Politica si alte grandomanii nu le mai accept aici.Deci: scrie doar la obiect, fara a face referinta la "concurenta" - care de fapt nu exista si fara sa faci "gargara" cum ca tu stii mai mult dar nu vrei sa spui.Asta daca nu vrei sa-ti sterg posturile, iar la 3 sterse te propun la BAN. Deja ai unul sters.miSa cu de la Sarpe.
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări