H Robert Postat Mai 19, 2012 Partajează Postat Mai 19, 2012 Am si eu o sursa didactica, problema este ca nu functioneaza potentimetrul tensiunea de iesire este 31V,posibil sa fi fost modificata inainte sa o primesc nu stiu daca a fost, poze cu sursa Poate are cineva o schema de la ea. Link spre comentariu
Dr.L Postat Mai 19, 2012 Partajează Postat Mai 19, 2012 Condensatorii aia s-au uscat acu 10-20 de ani. Orice-ai face,tot trebuie inlocuiti Link spre comentariu
H Robert Postat Mai 20, 2012 Autor Partajează Postat Mai 20, 2012 Am inceput sa schimb condensatori dar m-am blocat la cei 2 mari problema este ca era lipiti in 5 puncte, si nu stiu unde sa-l lipesc pe cel nou pe cablaj Link spre comentariu
H Robert Postat Mai 21, 2012 Autor Partajează Postat Mai 21, 2012 Un pic de ajutor ca nu stiu in ce puncte sa lipesc condesatorul Link spre comentariu
Dr.L Postat Mai 21, 2012 Partajează Postat Mai 21, 2012 Pai ia-o logic: condensatorul are doar 2 craci utili. Deci uita-te pe placa intre care 2 trasee vine...si tot intre alea pui noul condensator Link spre comentariu
H Robert Postat Mai 21, 2012 Autor Partajează Postat Mai 21, 2012 Am schimbat toti electrolitici,acum tensiunea este de 24V, acum incepe distractia,pt ca nu functioneaza potentimetrul. Link spre comentariu
gauss Postat Mai 21, 2012 Partajează Postat Mai 21, 2012 Incearca sa ridici schema , nu poate fi prea " stufoasa " ... bineinteles verifica potentiometrul si conexiunile la placa ... se vad si niste semireglabili in foto , de multe ori cursorul nu mai face contact cu potcoava rezistiva , sau aceasta cu terminalele cu nit de la extremitati ... deci alte verificari ! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum