pyu Postat Aprilie 30, 2006 Partajează Postat Aprilie 30, 2006 am nevoie de o schema la un televizor sony kv-x2931d , si nu o gasesc.... daca o are cineva as vrea-o si eu Link spre comentariu
mircea626 Postat Aprilie 30, 2006 Partajează Postat Aprilie 30, 2006 ia vezi asta Link spre comentariu
pyu Postat Mai 3, 2006 Autor Partajează Postat Mai 3, 2006 asta care ai postat-o e pentru x2930b, x2530b si x2130b, nu cred ca vine si pentru x2931dms oricum Link spre comentariu
Tavi Postat Mai 3, 2006 Partajează Postat Mai 3, 2006 cum adica nu crezi, ai studiat tu schema si nu seamana cu televizorul , sau ce ? este exact schema pentru televizorul tau Link spre comentariu
pyu Postat Mai 4, 2006 Autor Partajează Postat Mai 4, 2006 cum adica nu crezi, ai studiat tu schema si nu seamana cu televizorul , sau ce ? este exact schema pentru televizorul taunu stiu m-a rugat cineva sa ii caut schema pt modelul asta de televizorvrea sa-l duca la reparat si aia ii cer schema, cica ei nu au asa ceva... daca esti sigur ca asta e schema atunci am sa i-o dau pe asta :prayer: Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum