Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Portul Masinii de spalat .

pisic

Postări Recomandate

Iata si motorul . Zice pe el 3 PHASE INDUCTION MOTOR Intre fiecare dintre cele 3 fire ce merg la motor si minusul condensatorului , am aprox 84 volti .Rezistenta dintre cele 3 fire in oricare combinatie este de aprox 3.7 ohmi .

post-48862-139829437825_thumb.jpg

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 18
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• pisic

9

• popa ionut

5

• Spitfire

1

• adicontakt

1

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Motorul tau este un motor trifazic, alimentat printr-un convertizor de frecventa.Destul de putin probabil sa fie motorul.Urmareste daca nu semnalizeaza un cod de eroare.Am sa revin marti, cu mai multe informatii,in plus ai nevoie de cunostinte destul de serioase de electronica.

Link spre comentariu

Impreuna cu popa ionut am ajuns sa constatam (de fapt el a facut totul :)) ) , ca e defecta comanda IGBT-urilor pe una dintre cele 3 faze.ULN2003A a fost schimbat si verificat are 12 v alimentare , mc33274adg are 16 v pe alimentare , acesta inca nu a fost schimbat , vine doar marti , si mai este un LM339. Sper ca dupa schimbarea lui MC sa fie in regula.Multumesc pe aceasta cale lui popa ionut .

Link spre comentariu

Fac cam 5 placi pe zi nu iti mai bate capul cu motorul este trifazat nici cu placa (decit daca ai un osciloscop ) apeleaza la un profesionist si scrie memoria si ai rezolvat problema in 3min.Fa ceace iti recomand si ai sa ramii uimit ca merge.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări