Vizitator tr69vio Postat Mai 19, 2012 Partajează Postat Mai 19, 2012 am un cuptor cu microunde Westwood...nu se mai roteste panoul,iar restul functioneaza....ce pot sa-i fac ? Link spre comentariu
traianpop Postat Mai 19, 2012 Partajează Postat Mai 19, 2012 In primul rand, verificati motorasul de la platou( nu panou, cum ati spus dvs). Poate fi ars sau blocat. Atentie la tensiunea de alimentare! Link spre comentariu
dumitru_a Postat Mai 19, 2012 Partajează Postat Mai 19, 2012 Atentie ! motorul se alimenteaza la 220v c.a. Link spre comentariu
Vizitator infinityqx65 Postat Mai 19, 2012 Partajează Postat Mai 19, 2012 Nu toate. Eu am unul care merge la 30 Vca. Link spre comentariu
Vizitator tr69vio Postat Mai 19, 2012 Partajează Postat Mai 19, 2012 In primul rand, verificati motorasul de la platou( nu panou, cum ati spus dvs). Poate fi ars sau blocat. Atentie la tensiunea de alimentare!mai curand blocat...k dak il invart fortat...,,ciupe '' destul de tare desi sub tensiune nu vrea..la,,rece '' produce curent...daca il masor cu aparatul..e ,,mort'' Link spre comentariu
GEO 53 BN Postat Mai 19, 2012 Partajează Postat Mai 19, 2012 . Atentie la tensiunea de alimentare!mai curand blocat...k dak il invart fortat...,,ciupe '' destul de tare desi sub tensiune nu vrea..la,,rece '' produce curent...daca il masor cu aparatul..e ,,mort''Nu ar fi rau daca ai scrie si te-ai exprima romaneste.Ciudat limbaj! Link spre comentariu
GEO 53 BN Postat Mai 19, 2012 Partajează Postat Mai 19, 2012 In primul rand, verificati motorasul de la platou( nu panou, cum ati spus dvs). Poate fi ars sau blocat. Atentie la tensiunea de alimentare!mai curand blocat...k dak il invart fortat...,,ciupe '' destul de tare desi sub tensiune nu vrea..la,,rece '' produce curent...daca il masor cu aparatul..e ,,mort''Poate ca ar fi bine sa te exprimi si sa scrii romaneste.Ciudat limbaj!I-mi cer scuze pentru unul dintre posturi! Link spre comentariu
alex14 Postat Mai 24, 2012 Partajează Postat Mai 24, 2012 scoate cuptorul din priza, demonteaza-l, demonteaza motorul ala si curata-l si punei si putin ulei. in caz ca nu e altceva stricat, o sa functioneza bine dar vezi sa montezi piesele corect asa cum au fost inainte. Link spre comentariu
remus68 Postat Mai 26, 2012 Partajează Postat Mai 26, 2012 Verifica jocul axului motorului in lagare. Link spre comentariu
worker Postat Mai 27, 2012 Partajează Postat Mai 27, 2012 motorul care angreneaza platanul are un reductor incorporat.trebuie verificate rotile dintate. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum