H Robert Postat Mai 19, 2012 Partajează Postat Mai 19, 2012 Am si eu cateva benzi cu led ca cele din imagine, problema este ca nu stiu de ce nu functioneaza le-am alimentat cu tensiune pana la 230 adica de la 0 pana la 230 si tot degeaba,nu se aprind,poate imi spune cineva de ce. Link spre comentariu
popa ionut Postat Mai 19, 2012 Partajează Postat Mai 19, 2012 Ai alimentat 5 leduri la 230v? :wetrwre ori pe fiecare in parte?? Link spre comentariu
Vizitator tyc Postat Mai 19, 2012 Partajează Postat Mai 19, 2012 In fiecare capsula sant 3 leduri ,unul dintre ele e ars.In banda cu 2 leduri ,ai 2 leduri.Incearca fiecare led in parte ,le inceci cu fisele de la aparatul de masura ,fise conectate la 2,2...3,7V in functie de culoarea luminii.Ledurile se alimenteaza in curent constant dar pt proba poti sa sa folosesti o tensiune constanta ,pt scurt timp (3s). Link spre comentariu
H Robert Postat Mai 19, 2012 Autor Partajează Postat Mai 19, 2012 Am alimentat cum ati spus degeaba si toate alimentarile pana acum le-am facut in c.c.,probabil sunt arse,eu le-am primit de la un prieten si probabil le-a ars. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum