Vizitator SIG Postat Aprilie 30, 2006 Partajează Postat Aprilie 30, 2006 A venit cineva la mine sa-i pun niste poze ce le avea in aparat.Le-am pus cu Nero,dar tipul nu mi-a zis ca mai avea poze pe CD,eu am crezut ca e gol, si in consecinta acum nu vad decat ultima aplicatie ce am facut-o eu,pozele mai vechi ce le avea nu se mai vad.Cum reusesc sa i le recuperez pe cele de dinainte?Merci? Link spre comentariu
Vizitator SIG Postat Aprilie 30, 2006 Partajează Postat Aprilie 30, 2006 CD-ul este un CD-R.Aplicatia mea a scris-o langa cea precedenta,mai era spatiu destul pe cd,dar a blocat-o pe precedenta aplicatie,adica pozele pe care vreau sa le recuperez. Link spre comentariu
Kytan666 Postat Aprilie 30, 2006 Partajează Postat Aprilie 30, 2006 rescri cd-ul , nu mai stiu exact ce am facut dar a mers la mine , am patit exact la fel .. , incepi sa rescrii cd-ul cu fisiere mici ca sa nu ocupi spatiu degeaba , tie ti-a creat un nou lead in care l-a anulat pe primul , procesul de scriere incepe cu lead in ca cdromul sa stie de unde sa inceapa sa citeasca si cu lead out la sfarsit , la continuare sesiune , nu mai face lead in , incearca sa dai din nou sa scrie cu continuare de sesiune , poate reusesti , stiu ca l-am scris de v-ro 4 ori dar a iesit pana la urma Link spre comentariu
Vizitator SIG Postat Aprilie 30, 2006 Partajează Postat Aprilie 30, 2006 Spilul sta in a bifa optiunea de multisesion disc,care pana nu demult am crezut ca se refera la faptul ca poti sa adaugi ceva nou,la ceva existent deja pe CD,dar nu e deloc asa.Eu insa n-am bifat acea optiune si ma tem ca mi-a blocat definitiv.Oricum ma intereseaza si faptul cum pot astia de la foto sa adauge poze cand mergi din cand in cand pe la ei sa-ti developeze un nou film si ti le pun in continuare pe acelasi CD,sau aduna tot nou + vechi si le pun pe alt CD? Mie mi-au spus ca pot sa puna in continuare pozele noi langa cele vechi,ma gandesc ca pe acelasi CD,sau dau ei un CD blank din "partea casei"?P.S.Merci de ajutor. Link spre comentariu
Mircea Bartic Postat Aprilie 30, 2006 Partajează Postat Aprilie 30, 2006 deschizi neroinchizi fereastra de wizardla meniu , sus la Nero, dai la "recorder" si alegi otiunea "save track"alegi track-ul caare te intereseaza de pe CD si il salvezi ca imagineincarci imaginea in NERO image drive, si copiezi datele :smt003 Link spre comentariu
Vizitator SIG Postat Aprilie 30, 2006 Partajează Postat Aprilie 30, 2006 Ma pun sa citesc manualul de utilizare,sa fiu mai documentat putin,si revin cu eventuale intrebari.Merci. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum