Vizitator valy 05 Postat Mai 18, 2012 Partajează Postat Mai 18, 2012 salutare ,am un prieten si cu aceasta masina si vrea sa ii monteze un sistem de alarma pe ea ,masina are doar inchidere centralizata dar fara telecomenzi ,cine ma ajuta cu o schema a conexiunilor ce trebuiesc facute intre ce este pe masina si sistemul de alarma cumparat ,precizez ca este un sistem china universal ,multumesc Link spre comentariu
remus68 Postat Mai 19, 2012 Partajează Postat Mai 19, 2012 Ar fi mai bina sa postezi o poza cu sistemul cumparat. In comert am vazut mai multe modele care au diferente intre ele. Link spre comentariu
Vizitator valy 05 Postat Mai 19, 2012 Partajează Postat Mai 19, 2012 salut ,sistemul este unul PILOT si as vrea sa montez doar alarma ,sa o conectez cu inchiderea actuala a masinii cu care a venit in dotare ,ce ma intereseaza pe mine este unde conectez firele de inchis respectiv deschis din alarma in inchiderea masinii ,ma intereseaza schema inchiderii de pe masina.am si inchiderea cumparata la pachet cu alarma dar am zis sa nu ma mai chinui sa o mantez si pe asta ,sa o folosesc pe cea a masinii,multumesc Link spre comentariu
remus68 Postat Mai 19, 2012 Partajează Postat Mai 19, 2012 Configuratia conexiunilor la "Pilot" este aceasta: Link spre comentariu
Vizitator valy 05 Postat Mai 19, 2012 Partajează Postat Mai 19, 2012 schema aceasta o am si eu de la alarma dar eu nu stiu la ce fire de pe masina sa ma conectez cu cele de la alarma Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum