Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

tv lcd hisense lcd 3206eu

Postări Recomandate

buna ziua.acest tv se comporta normal problema fiind ...sunetul se aude cu un fisiit si prinde chiar si posturi de radio....am cautat vreo bobina sa i fac reglaj fin :ras: dar nu am gasit...am gasit o tensiune care in loc de 14 v e 16v care alimenteaza sunetul cred...poate sa fie asta cauza?

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 16
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

o sai pun o memorie blank de 24c04 caci asa ceva am gasit pe aici doar una,sper ca e cea corecta caci mi se pare cam ciudat asa o memorie mica la un lcd de 32 polici procesorul nu se vede ca are lipit disipatore de caldura si sunt 2 ,pe tuner e scris TEDE9-2A7A SHALPSam gasit 2 memorii un 24c64 in format smd si 24c04 care e normala care sa o inlocuiesc?

Link spre comentariu

:41 sa nu iti vina sa....pai schimba prastiile alea de cabluri,din cauza aia prinde "radio"...pentru ca nu are ecranaj(protectie la parazitii exteriori)...hai fugi si pune un alt cablu...si daca face la fel inseamna ca nenea DVD are ceva glume in program..ori daca face la fel si pe Tunser,pe cablu tv atunci amplificatorul audio din tv are lipsa masa...

se aude radio si cand il dai pe tv ,ori numai pe dvd face asa??

Link spre comentariu

si cind e pe tv tot prinde si inca radio noroc...... :sparge: am gasit o schema de lcd 3201 tot de la hisense care este echiapat cu procesor msp 3450....si final audio tda 7266b.miine o sa vad ce este cu ea si cit de mult se aseamana.schema este identica.se alimenteaza cu 14 volti,dar eu am 16v,este si un lm 358 pe acolo...

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări