IoNuTx Postat Iunie 10, 2012 Autor Partajează Postat Iunie 10, 2012 Ma scuzati de intarziere mai lucrez la inca un proiect pt. un prieten.Protectie:Protectie amplificator subwooofer.pdfLa partea de atac e doar o componenta in plus.Parte de atac amplificator subwoofer.pdfUrmeaza si schema modificata de la limitter + lista de piese. Link spre comentariu
alex mm Postat Iunie 11, 2012 Partajează Postat Iunie 11, 2012 ....... bine , dar valorile pieselor adaugate? . Proiectarea e gata , mai am de trecut valorile pieselor din noile scheme.....Numai bine Alex. Link spre comentariu
alex mm Postat Iunie 11, 2012 Partajează Postat Iunie 11, 2012 ....... o mostra de cablaj sau http://i50.tinypic.com/25uphxi.jpg . Numai bine ,Alex. Link spre comentariu
zal Postat Iunie 11, 2012 Partajează Postat Iunie 11, 2012 Am o curiozitate, eu fiind mai naţionalist de fel, nu se pot scrie în română unele dintre textele de pe cablaj? Link spre comentariu
alex mm Postat Iunie 11, 2012 Partajează Postat Iunie 11, 2012 ..... Da se poate scrie si romaneste .....nu e nici o problema .......http://i49.tinypic.com/hs9j84.jpg Link spre comentariu
Adrian_BBS Postat Iunie 11, 2012 Partajează Postat Iunie 11, 2012 salut Alex, sper sa nu te superi pe mine, dar uite cum as face eu masa.....m-am inspirat din sursele pt. amplifuri in clasa A si din pdf-uri de amplifuri pro......asta ca o idee constructiva obs.....la condensatorul de 100n (stanga sus) rutai gresit (peste alimentare) dar intelesasi tu..... http://tinypic.com/view.php?pic=34ziwkw&s=6 Link spre comentariu
IoNuTx Postat Iunie 12, 2012 Autor Partajează Postat Iunie 12, 2012 Lista de piese noua:Lista piese amplificator subwoofer.doc Link spre comentariu
alex mm Postat Iunie 13, 2012 Partajează Postat Iunie 13, 2012 ..... este gata cablajul modificat de n+1 ori , se cere o verificare daca corespunde cu schema ........http://i50.tinypic.com/2ly31v7.jpg Numai bine Alex. Link spre comentariu
IoNuTx Postat Iunie 13, 2012 Autor Partajează Postat Iunie 13, 2012 In amplificator : - la limitatoarele de curent in loc de BC546/556 capsula TO-92 trebuie MJE350/340 capsula TO-126 - dioda 1N4148 din baza generatorului de pe ramura negativa trebuie inversata - in loc de acele led-uri pe V+ si V- (tensiune mare) trebuie 2 rezistoare de 10K/2W - condensatorul de 100nF/100V de pe ramura negativa peralel pe cond de 100uF/100V trebuie dus traseul cum am desenat,e mai simplu - condensatorii de 1nF/1Kv de langa puntea a 2-a (1.5A/50V) trebuie reconectati cum am desenat,fiecare cond. trebuie sa fie paralel pe cate-o dioda din punte - trebuie 3 gauri in plus pe cablaj +15V/GND/-15V (am si marcat cu puncte rosi unde trebuie) - am redenumit 2 trazsitoare din protectie,sunt pnp-uri (BC556) Cam atat am observat pana acum,voi mai verifica si maine inca o data. http://i47.tinypic.com/2rop0k6.jpg Link spre comentariu
alex mm Postat Iunie 20, 2012 Partajează Postat Iunie 20, 2012 ...... Hmm , se pare ca munca de proiectare PCB uri la unii nu se merita , cam toti vor gratis , asa ca m-am saturat sa fac gratuitati cu timpul meu .Cei care fac cablaje cam stiu cate ore de munca presupune asa ceva ....... Postez toate cele necesare pt. acest amplificator ......... e ultimul proiect . Pt. cei care vor ........apelati la altii , eu m-am ales doar cu munca si 4 buc. cablaje in toti acesti ani , sa tot fie 6 la numar . Numai bine Alex mm. PCB TOP SILK SCREEN.pdf PCB IONUTX TOP B&W.pdf pcb all.pdf Link spre comentariu
Adrian_BBS Postat Iunie 20, 2012 Partajează Postat Iunie 20, 2012 cel mai nasol este cand stai cateva zile ca sa proiectezi un cablaj, sa-l optimizezi,i-l dai cuiva care ti-l cere pe privat si-ti promite ca nu-l da la nimeni, si dupa cateva zile sa-l vezi cu alt nume trecut pe el, pe google sau pe forum si produse pe banda ......asta e un motiv pentru care nu-mi expun proiectele la rubrica "proiectul meu" pentru ca esti obligat in regulament sa pui toate materialele, si nu mai vreau sa-mi pun cablajele, cel putin o parte din ele........scuze de offtopic Link spre comentariu
IoNuTx Postat Iunie 21, 2012 Autor Partajează Postat Iunie 21, 2012 Mulțumim Alex mult pt. proiectări. Link spre comentariu
hpavictor Postat Iunie 21, 2012 Partajează Postat Iunie 21, 2012 cel mai nasol este cand stai cateva zile ca sa proiectezi un cablaj, sa-l optimizezi,i-l dai cuiva care ti-l cere pe privat si-ti promite ca nu-l da la nimeni, si dupa cateva zile sa-l vezi cu alt nume trecut pe el, pe google sau pe forum si produse pe banda ......asta e un motiv pentru care nu-mi expun proiectele la rubrica "proiectul meu" pentru ca esti obligat in regulament sa pui toate materialele, si nu mai vreau sa-mi pun cablajele, cel putin o parte din ele........scuze de offtopicLa fel procedeaza si Dj Leco..... Link spre comentariu
dexter_g800 Postat Iulie 20, 2017 Partajează Postat Iulie 20, 2017 l-a construit cineva? este functional:? un pdf cu silkscreen in mirrored? multumesc! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum