Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Amplificator Subwoofer Activ 150W/8R

Postări Recomandate

• Răspunsuri 28
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

In amplificator :

- la limitatoarele de curent in loc de BC546/556 capsula TO-92 trebuie MJE350/340 capsula TO-126

- dioda 1N4148 din baza generatorului de pe ramura negativa trebuie inversata

- in loc de acele led-uri pe V+ si V- (tensiune mare) trebuie 2 rezistoare de 10K/2W

- condensatorul de 100nF/100V de pe ramura negativa peralel pe cond de 100uF/100V trebuie dus traseul cum am desenat,e mai simplu

- condensatorii de 1nF/1Kv de langa puntea a 2-a (1.5A/50V) trebuie reconectati cum am desenat,fiecare cond. trebuie sa fie paralel pe cate-o dioda din punte

- trebuie 3 gauri in plus pe cablaj +15V/GND/-15V (am si marcat cu puncte rosi unde trebuie)

- am redenumit 2 trazsitoare din protectie,sunt pnp-uri (BC556)

Cam atat am observat pana acum,voi mai verifica si maine inca o data.

http://i47.tinypic.com/2rop0k6.jpg

Link spre comentariu

...... Hmm , se pare ca munca de proiectare PCB uri la unii nu se merita , cam toti vor gratis , asa ca m-am saturat sa fac gratuitati cu timpul meu .Cei care fac cablaje cam stiu cate ore de munca presupune asa ceva ....... :jytuiyu Postez toate cele necesare pt. acest amplificator ......... e ultimul proiect . Pt. cei care vor ........apelati la altii , eu m-am ales doar cu munca si 4 buc. cablaje in toti acesti ani , sa tot fie 6 la numar . Numai bine Alex mm.

PCB TOP SILK SCREEN.pdf

PCB IONUTX TOP B&W.pdf

pcb all.pdf

Link spre comentariu

cel mai nasol este cand stai cateva zile ca sa proiectezi un cablaj, sa-l optimizezi,i-l dai cuiva care ti-l cere pe privat si-ti promite ca nu-l da la nimeni, si dupa cateva zile sa-l vezi cu alt nume trecut pe el, pe google sau pe forum si produse pe banda :sparge: ......asta e un motiv pentru care nu-mi expun proiectele la rubrica "proiectul meu" pentru ca esti obligat in regulament sa pui toate materialele, si nu mai vreau sa-mi pun cablajele, cel putin o parte din ele........scuze de offtopic

Link spre comentariu

cel mai nasol este cand stai cateva zile ca sa proiectezi un cablaj, sa-l optimizezi,i-l dai cuiva care ti-l cere pe privat si-ti promite ca nu-l da la nimeni, si dupa cateva zile sa-l vezi cu alt nume trecut pe el, pe google sau pe forum si produse pe banda :sparge: ......asta e un motiv pentru care nu-mi expun proiectele la rubrica "proiectul meu" pentru ca esti obligat in regulament sa pui toate materialele, si nu mai vreau sa-mi pun cablajele, cel putin o parte din ele........scuze de offtopic

La fel procedeaza si Dj Leco.....
Link spre comentariu
  • 5 ani mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări