stefan94stefan Postat Mai 18, 2012 Partajează Postat Mai 18, 2012 Am un pc placa de baza ASUS A7V880 ,Procesor 1500mhz,hdd 120gb SATA,dvd rom ,placa video fx 5500...768 mb ram ,problema care am vrut sa instalez alt windows decat cel care il avea care era un SP 3,si nu imi placea,si vreau sa pun un SP 2 ,dar nu imi gaseste hard diskul ,alimentarea hdd tot pe mufa sata este,hdd functioneaza am incercat in alt pc si imi gaseste hdd tot,nici o problema ! asta este eroarea care imi arata : http://s15.postimage.org/vb9s260nf/Imagine0058.jpg Astept un raspuns pt rezolvarea problemei ! Link spre comentariu
popa ionut Postat Mai 18, 2012 Partajează Postat Mai 18, 2012 Nu este configurat corecd Hrdd ul ori nu este bun ,defect...si nu il vede in bios.. Link spre comentariu
Luca Postat Mai 18, 2012 Partajează Postat Mai 18, 2012 Uitete pe ce pozitie este hddul Master sau slave. si vezi pe ce pozitie este si cd-romul. pune unu din ele pe master si unu pe slave. Link spre comentariu
stefan94stefan Postat Mai 18, 2012 Autor Partajează Postat Mai 18, 2012 Daca hdd intr-un pc mai bun ,instalez windowsul pe el cum sa fie defect ? nu are decat 2 sloturi sata ,si cd rom-ul este pe IDE Link spre comentariu
stefanstudio Postat Mai 18, 2012 Partajează Postat Mai 18, 2012 ori are ceva alimentarea hdd ului mai exact sursa ori are ceva placa de baza si spun despre sursa din propria experienta ca aveam o sursa mai veche si imi facea figuri ,mai exact cateodata nu detecta deloc hdd u sau dvd rw si schimbam mufele dela alimentari si mergea ....asta o perioada ca dupaia facea iar asa si puneam mufele de alimentare mentionate prima data(cele care nu mai mergeau ) si surpriza mergea paan miam luat alta sursa Link spre comentariu
stefan94stefan Postat Mai 18, 2012 Autor Partajează Postat Mai 18, 2012 Pei de detectat il detecteaza in meniul de boot cand aprind calculatorul,si dvd rw la fel il detecteaza dar cand sa instalez windowsul pauza nu il gaseste ... Link spre comentariu
djdansmart Postat Mai 18, 2012 Partajează Postat Mai 18, 2012 Uitete pe ce pozitie este hddul Master sau slave. si vezi pe ce pozitie este si cd-romul. pune unu din ele pe master si unu pe slave.Eu vad ca HDD este SATA si nu are nici o treaba cu master/slave!@Stefan Probabil trebuie disketa cu drivere sata sau un xp modificat cu drivere sata incluse! Eu asta inteleg din ceea ce spui tu...Incearca de proba cu un LAST XP21 si vezi daca e ok..asta ca sa elucidezi problema! Link spre comentariu
pinky Postat Mai 18, 2012 Partajează Postat Mai 18, 2012 Daca iti vede HDD in BIOS dar nu ti-l vede la instalare este din cauza ca SP2 nu are driverele necesare ca sa vada controlerul S-ATA. SP3 nu iti ingreuneaza functionarea windows-ului. Functionarea greoaie poate fi din multe alte cauze cum ar fi HDD obosit, procesor prea cald, windows virusat, prea multe aplicatii care ruleaza in background si altele, nicidecum din cauza de SP3. Instaleaza linistit SP3. Daca nu iti vede HDD-ul in BIOS poate fi din cauza ca HDD-ul e S-ATA 2 iar placa de baza e S-ATA 1. Vezi aici: http://support.asus.com/faq/detail.aspx ... 455EE3B94E Link spre comentariu
stefan94stefan Postat Mai 18, 2012 Autor Partajează Postat Mai 18, 2012 Am facut si un cd cu Sp 2 cu driverele pt sata dar tot nu vrea,am sa fac ce spune acolo in acel link , eu am Seagate,hdd il vede in bios ...nu e nici o problema ! numai ca la instalare windows nu il vede Link spre comentariu
stefanstudio Postat Mai 18, 2012 Partajează Postat Mai 18, 2012 inca ceva ce am descoperit recent am avut o problema asemanatoare la un coleg cand am incercat sai instalez win nu vedea hdd u mai exact inainte de a ajunge in meniul deunde formatezi partitiile etc se incarca ceva jos la un anume fisier se bloca mereu si nu era dela cd pentru ca lam testat si la mine si mergea dar dupaia iam bagat win7 si a mers dar tot cred ca hdd u e zgariat undeva incearca cu win7 vezi ce iese Link spre comentariu
Luca Postat Mai 18, 2012 Partajează Postat Mai 18, 2012 Am facut si un cd cu Sp 2 cu driverele pt sata dar tot nu vrea,am sa fac ce spune acolo in acel link , eu am Seagate,hdd il vede in bios ...nu e nici o problema ! numai ca la instalare windows nu il vedeCred ca este controleru sata dupa placa de baza DEFECT. Link spre comentariu
DonNCSS Postat Mai 18, 2012 Partajează Postat Mai 18, 2012 O solutie ar fi sa bootezi instalarea windowsului cu un hard pe interfata ide concomitent cu al tau si apoi cand iti alegi partitia de instalare iti selectezi una de pe hardul tau(SATA).P.S:normal nu ar trebui sa-ti creeze probleme sp2-ul,caci am vazut calculatoare ce rulau instalarea sp2-ului pe harduri sata. Link spre comentariu
stefan94stefan Postat Mai 18, 2012 Autor Partajează Postat Mai 18, 2012 Si pc meu nu asta despre care are problema acum,am 2 si tot asa are hdd sata si merge instalat windowsul,am pus si hdd asta care nu mil citeste si merge si asta mil gaseste..instaleaza pe el ...tot .. Link spre comentariu
gcom61 Postat Mai 18, 2012 Partajează Postat Mai 18, 2012 Driverele SATA sunt incluse in SP3,insa nu si in SP2.Se gasesc tutoriale pt integrarea driverelor sata in XP;mare atentie la instructiuni si modul de realizare. Link spre comentariu
stefan94stefan Postat Mai 18, 2012 Autor Partajează Postat Mai 18, 2012 Am inclus si eu drivere in sp2 nimic am si sp3 nimic ......tot aceeasi eroare imi da ! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum