Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

PIC18F4550

IoNuTx

Postări Recomandate

Salut tuturor.In urma cu o sapt. un profesor m-a rugat sa ii fac un montaj după schema de mai jos cu PIC18F4550.Montajul l-am făcut,cu programare a spus ca îl ajuta un coleg de-al sau.Problema e ca acel coleg nu a reușit sa îl programeze și acum tot eu trebuie sa fac treaba asta.Eu nu am avut pana acum ocazia sa lucrez cu microcontrolere,acum e prima data.Profesorul a cumpărat și un senzor inductiv (senzor de turație pt. Logan).Pt. senzor m-a rugat sa ii fac o schema cu LM393 ca de fiecare data când trece un magnet prin fata senzorului sa întrerupă ieșirea comparatorului.Acest semnal trebuie sa intre pe una din intrările micro-controlerului iar el trebuie sa ii trimita un semnal PC-ului.Acest senzor îl va monta pe volanta și va arata nr. de ture al montorului care îl va afișa pe monitorul PC-ului,Laptopului.As avea nevoie mare de ajutorul dumneavoastră cu sfaturi și programe.Menționez ca microcontrolerul trebuie sa comunice cu PC-ul prin USB iar programarea tot prin USB trebuie făcută.Scheme:PIC18F4550post-29772-139829436842_thumb.gifLM393post-29772-139829436846_thumb.png

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 1
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• IoNuTx

2

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări