Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Password pe 16F84A

Vizitator rubenm

Postări Recomandate

Vizitator rubenm

Printr-o tastatura trebuie sa introduc un cod in pic.Atunci cand un anumit cod e introdus in pic ,picul devine activ,cand introduc un alt cod picul trebuie sa se opreasca. Cand picul e activat am niste senzori care daca detecteaza ceva miscare de exemplu declanseaza o sirena. Cam asta ar fii sper ca m-am exprimat pe intelesul tuturor ,acum cu umila sinceritate va spun ca nu stiu nici de unde sa incep. Cum sa fac softu asta nu prea imi dau seama ,daca ma puteti ajuta va rog mult sa o faceti ! Mersi fain

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• cirip

1

• Abram Burel

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Sugestia mea este sa incepi prin scrierea unei rutine de scanare a tastaturii si depunerea codului intr-o locatie de memeorie sau pe un afisaj. Ptr simplitate "afisajul" poate fi format din 4 leduri conectate la un port paralel. Cu 4 lezi poti forma 16 coduri, deci... 16 taste.Bafta!Cirip

Link spre comentariu
Vizitator rubenm

Mai eu ma gandeam sa iau o tastatura de la un sistem de alarma ,pt ca butoane mici sa fac eu o tasta cred ca nu gasesc nici daca nu stiu ce fac. Chestia pe care incerc sa o fac ii pur didactica ,mersi de sugestie dar unde gasesc eu macar un model de assembly ca sa vad cum se face scanarea tastaturii ?

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări