Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Integrat cadre-TDA 8356.

Vizitator jungla

Postări Recomandate

Vizitator jungla

D-le leon cris,o sa le inlocuiesc si pe acelea,momentan nu am piesele necesare.O sa va dau raspunsul de ce am rezolvat.Sper ca nu ati vorbit ironic in inlocuirea acestora,eu merg pe mana dvs.Mai am doar un pas si va urma trafo apoi tubul.Le-am notat,multumesc.Daca-l fac devin cel mai bun electronist si va mananc painea la toti.Toate cele bune va doresc tuturor.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 53
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• popa ionut

14

• dan cod

8

• BUGHIU

4

• radu ionel

3

Top autori în acest subiect

Iti arata 250Vac la priza aparatul de masura?? :aut: eu zic ca este foarte bun..de "introdus" in...imi scuzati expresia...eu cred ca tensiunea masurata de tine este cauza care ti-se arde integratul de cadre..in loc de 220v tu ai 250v. :aplauze .ia mai masoara inca odata.... :sparge:

!!Si asta e buna!!! 250v ....si de aia arde integratul din ....cadre!!!! :rade: Da sursa aia ce face oare?!?!? Nu stabilizeaza cumva?!?!? Ca e 220vca ; ca e 250vca ,ea tot 115vcc, sau cat trebuie de la caz la caz,va debita in .....secundar!!! Sau ....nu?!?!?! :nas:Acu daca primeste 380vca ,monofazic(absurditate) nu mai stiu ce face!!!!! Pusca ....poate!!!
Link spre comentariu

Acum ca ai AMC,masoara tensiunile pe :C829,826,823,845,817,847,814 si posteaza ... valorile.Comutatorul in zona ... mov(DC) pe scara de 250V.

Link spre comentariu
  • 4 săptămâni mai târziu...
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări