dan cod Postat Mai 21, 2012 Partajează Postat Mai 21, 2012 Unde este intrebarea despre optiuni? ca eu nu o vad in topicul asta? si inca vad bine.Aici era vorba de ciul de cadre care se arde nu despre altceva.Cat despre optiuni ,sasie AK19 se gasesc in mai mte configuratii si daca dumpul nu este luat din unul perfect identic se poate sa trebuiasca modificat optiunile chiar daca s-a rescris dumpul. Link spre comentariu
Vizitator jungla Postat Mai 22, 2012 Partajează Postat Mai 22, 2012 Am imprumutat un voltmetru,nu stiu sa masor tensiunile.Daca ma ajutati e bine, iar daca nu, asta e! Va rog sa ma intelegeti. Link spre comentariu
popa ionut Postat Mai 22, 2012 Partajează Postat Mai 22, 2012 Domnule Dan Cod explicatii si baiatului cum se poate masura tensiunile eu trebuie sa plec revin in cateva ore ii explicam eu.....numai bine!! Link spre comentariu
dan cod Postat Mai 23, 2012 Partajează Postat Mai 23, 2012 Pui aparatul de masura pe scala de 200V.Firul negru il conectezi la masa sasiului tvului.Iar firul rosu il pui pe rand in punctele unde vrei sa masori si spui ce indica aparatul. Link spre comentariu
BUGHIU Postat Mai 23, 2012 Partajează Postat Mai 23, 2012 Am imprumutat un voltmetru,nu stiu sa masor tensiunile.Daca ma ajutati e bine, iar daca nu, asta e! Va rog sa ma intelegeti.Intelege-ne si d-ta ca este greu,daca nu imposibil sa va ajutam in atare situatie!! Dvs nici macar nu stiti sa masurati cu un multimetru. Nu este rea vointa din partea celor care repara tv-uri,dar .....chiar nici sa masurati si....vreti sa va reparati tv-ul!!Nu va suparati,da?!?!? Link spre comentariu
Vizitator jungla Postat Mai 23, 2012 Partajează Postat Mai 23, 2012 Buna ziua prieteni.Aveti posibilitatea sa-mi spuneti sau sa-mi trimiteti schema DOAR circuitului de cadre,11AK19P3? Multumesc. Link spre comentariu
Vizitator jungla Postat Mai 23, 2012 Partajează Postat Mai 23, 2012 D-le dan cod,ai spus pe data de 22.05 ca,citez, ''se arde ciul de cadre''.Spune-mi,te rog,ce-i ala si-l schimb. Link spre comentariu
Vizitator jungla Postat Mai 23, 2012 Partajează Postat Mai 23, 2012 Presimt ca nu apuc sa-mi repar tv-ul si iar imi inchide contul.Pt a 3-a oara.Haideti putin mai repede. Link spre comentariu
dan cod Postat Mai 23, 2012 Partajează Postat Mai 23, 2012 Am atasat partea de schema.Schimba condul incercuit si masoara tensiunile unde deasemenea am incercuit. Link spre comentariu
Vizitator jungla Postat Mai 23, 2012 Partajează Postat Mai 23, 2012 Am pus aparatul de masura pe scala 250. Pe tda 8356 pin 3=28v,iar pe pin 6=100v. Link spre comentariu
Vizitator jungla Postat Mai 23, 2012 Partajează Postat Mai 23, 2012 D-le Bughiu,dan cod nu ma mai ajuta,nu vreti dvs? Link spre comentariu
radu ionel Postat Mai 23, 2012 Partajează Postat Mai 23, 2012 Am pus aparatul de masura pe scala 250. Pe tda 8356 pin 3=28v,iar pe pin 6=100v._______________________________________________________________________250 de ce!!!...de volti???dar pe ce decada ai dat aparatul ??? pe Volti alternativ sau continuu(trebuie pe continuu ,> ca sa masori corect)>>>tensiunile in pinii 3-6 masurate de tine ,sint complet eronate(anormale)>ori nu stii sa masori cu aparatul,,,,Cum vrei sa te poata ajuta colegii(care ti-au dat destule info corecte,..daca tu NU detii minimul de cunostinte in domeniul acesta!!!! Ai masurat bara de U1???... cit este???... Un sfat parintesc/prietenesc ,cum vrei sa-l consideri...>>>mai bine du tv-ul la un nene de meserie,pina nu-l faci de ''comando''.Intre timp invata sa masori cu aparatul>si baga-te daca-ti place aceasta meserie ,mai intii ;in radio>diverse montaje simple>imbunatateste-ti cunostintele>> pe tv alb/negru si dupa vreo 2-3 ani de studiu si practica asidua, sa inceci ,bine inteles asistat de vreun prieten in bransa >ptr color...Asa NU se poate,direct la tv color.... Link spre comentariu
dan cod Postat Mai 23, 2012 Partajează Postat Mai 23, 2012 E clar ca acolo toate tensiunile sunt mari .De aceea se arde Ciul.Si U1 este mare.R823 din sursa sigur si-a modificat valoare,de asemenea TL431 trebuie schimbat neaparat. Link spre comentariu
BUGHIU Postat Mai 23, 2012 Partajează Postat Mai 23, 2012 D-le Bughiu,dan cod nu ma mai ajuta,nu vreti dvs?Sincer as vrea din tot sufletul; dar ce vina am eu ca ........vorbim limbi diferite!!! :cry: Puneti-va in locul meu sau in locul oricarui depanator/meserias de pe acest forum sa vedeti cum este?!?!Sfat sincer si fara rautate: duceti-l la un service!!Respecte!!P.S.-Unde d-zeu sa aveti 100v pe pinul 6 la TDA?!?!Ce/cum masurati dvs?!?!?! Link spre comentariu
dan cod Postat Mai 23, 2012 Partajează Postat Mai 23, 2012 Si totusi pot fi marite mult(plus masuratoarea aiurea)Este tipic la aceste sasie cresterea tensiunilor din sursa si implicit recuperatele din linii. Link spre comentariu
Postări Recomandate