Vizitator jungla Postat Mai 18, 2012 Partajează Postat Mai 18, 2012 Salut.In decurs de 20 zile mi s-a dus al 2-lea integrat.Intrebare:Este o intamplare sau defectiunea e cu totul din alte cauze? Link spre comentariu
popa ionut Postat Mai 18, 2012 Partajează Postat Mai 18, 2012 Verifica tensiunea de alimentare a integratului.,schimba condesatorii ...si daca este ok cauta unul din recuperari...se poate sa fie prost lotul...daca tv a mers 20 de zile cu imagine perfect,nu deplasata.si alte simptome.. Link spre comentariu
Vizitator jungla Postat Mai 18, 2012 Partajează Postat Mai 18, 2012 Problema este ca in aceste 20 de zile nu a functionat perfect.Deci se poate ca fiind lotul rau.Inca ceva:Ar fi fost posibil ca imaginea sa fi ''tremurat'' din aceasta cauza? Link spre comentariu
dan cod Postat Mai 18, 2012 Partajează Postat Mai 18, 2012 Era bine daca spuneai in nce TVeste sa vedem despre ce este vorba.Probabil mai ai nceva conzi defecti acolo. Link spre comentariu
Vizitator jungla Postat Mai 19, 2012 Partajează Postat Mai 19, 2012 Sasiul este 11 ak 19 p3.Ce condensatori are acest TDA 8356? O sa-i inlocuiesc,este al 2-lea care s-a ''dus''. Si cred ca s-ar duce si nr. 3 daca nu i inlocuiesc pe toti. Link spre comentariu
popa ionut Postat Mai 19, 2012 Partajează Postat Mai 19, 2012 verifica tensiunile de alimentare,schimba toti condesatorii din jurul integratului..daca tot imaginea iti face probleme citez "Ar fi fost posibil ca imaginea sa fi ''tremurat'' din aceasta cauza?"...aici iti dau un pont...ia verifica Bobina de deflexie...si uite te atent daca nu prezinta urme de contacte imperfecte atat la fire cat si la spirele din care este formata...de obicei se depune un oxid verzui datorita acumularii de umezeala intre cauciucurile acelea de fixare si spire...daca este ok si tot tremura schimba condesatorul de pe bara mare de alimentare si filtraj driver.. Link spre comentariu
Vizitator jungla Postat Mai 19, 2012 Partajează Postat Mai 19, 2012 D-le Popa Ionut,din cele 3 cauciucuri 2 sunt dezlipite complet. Link spre comentariu
Vizitator jungla Postat Mai 19, 2012 Partajează Postat Mai 19, 2012 Ce ''bara mare''si ce ''filtraj''? Rogu-va,mai pe intelesul unui incepator. Link spre comentariu
popa ionut Postat Mai 19, 2012 Partajează Postat Mai 19, 2012 Domnule ,eu v-am spus sa verificati Bobina de deflexie,nu sa imi spuneti cate cauciucuri aveti lipsa..ei bine ala singur e deajuns sa faca problema..si mai ales locul in care au fost celelante...cand zic bara mare ma refer la tensiunea aceea care pleaca din sursa si are valoarea cea mai mare cuprinsa intre 95v si ..140v asta depinde de modelul tv ului ,diagonala..etc... FILTRAJ INSEAMNA CONDESATORII CARE SE AFLA CONECTATI INTRE BARA DE + SI CEA DE -(MASA SASIU,EXCEPTIE FACE PRIMARUL CARE NU ARE ACEEEASI MASA CU CEA A SASIULUI..) Link spre comentariu
Vizitator jungla Postat Mai 19, 2012 Partajează Postat Mai 19, 2012 Multumesc,acum ! Am priceput. S-aveti o zi buna. Link spre comentariu
dan cod Postat Mai 19, 2012 Partajează Postat Mai 19, 2012 Lasa deflexia la loc pentruca oricum nu vezi partea de V ci doar cea de H si daca nu ai experienta o sa iti ia ceva sa o centrezi la loc..Eu oricum inca nu am gasit deflexie defecta pe V si de 18 ani fac zilnci reparatii de Tvuri. Link spre comentariu
Vizitator jungla Postat Mai 21, 2012 Partajează Postat Mai 21, 2012 Dan Cod,sa nu ne mai rotim in jurul cozii: Am pus aceasta intrebare de nenumarate ori: E simplu,daca se scrie memoria mai este necesar sa se schimbe parametrii din service-mode cum au fost initial? YES or NO??? E chiar asa de grea intrebarea? Daca da,cum sa mai reformulez a n'-spea oara? Link spre comentariu
BUGHIU Postat Mai 21, 2012 Partajează Postat Mai 21, 2012 E necesar sau ...NU!!! Asta dvs vedeti concret dupa ce faceti aceasta operatiune(rescriere memorie) ,daca geomatria imagini e sau nu corespunzatoare!! De regula sant necesare mici corectii de dimensiune si /sau liniaritate , pozitie din cauza dimensiunilor sau modelului de tk folosit!! Link spre comentariu
popa ionut Postat Mai 21, 2012 Partajează Postat Mai 21, 2012 Pai in primul rand citeste regulamentul si dupa posteaza...acum sa iti raspund si la intrebare ..Nu mai este nevoie sa faceti setari din meniul service daca scrieti memoria corespunzatoare tipului de TV si sasiu care se afla in el!La unele modele se mai intampla sa se faca cateva mici retusuri la dimansiune.. Link spre comentariu
Postări Recomandate