Romica_t Postat Mai 17, 2012 Partajează Postat Mai 17, 2012 Va salut, vreau sa printez un cablaj dar calculatorul ce comanda imprimanta nu are Eagle instalat. Pot exporta cablajul ca fisier jpg si sa il printez asa? Se pastreaza dimensiunile? Link spre comentariu
Eusebiu Angelescu Postat Mai 17, 2012 Partajează Postat Mai 17, 2012 nu.....recomandarea mea este sa exportati in *pdf.....prin adobe print...iar cand tipariti de pe calculatorul legat la imprimanta tipariti cu optiunea "no scale" Link spre comentariu
Romica_t Postat Mai 17, 2012 Autor Partajează Postat Mai 17, 2012 Aha, multumesc de sfat. Am exportat pdf-ul iar la Page scale e "default" si nu il pot schimba. Ma gandesc ca Eagle-ul a blocat acest scale pentru a printa exact cablajul. Link spre comentariu
Eusebiu Angelescu Postat Mai 17, 2012 Partajează Postat Mai 17, 2012 .....Page scale e "default" si nu il pot schimba.......ceva nu este chiar ok.....trebuie sa fie o optiune in Eagle ..."scale factor" =1...iar in pdf trebuie ales din opt. "page scaling" == None.... Link spre comentariu
Vizitator gabi_valcea Postat Iulie 11, 2012 Partajează Postat Iulie 11, 2012 Nu ma lasa sa caut componentele scriu ceva si nu e nimic...alb...de obicei imi arata...e de la mine sau vi s-a mai intamplat si voua? Link spre comentariu
Vizitator AndreiV Postat Decembrie 10, 2013 Partajează Postat Decembrie 10, 2013 @gabi motorul de cautare de la eagle e diferit fata de google, adauga un * ca sa iti caute orice urmeaza dupa sau inainte spre exemplu: *7805* o sa iti returneze orice componenta care are 7805 in nume sau descriere, daca ai bifat optiunea, similar 7805* sau *7805 o sa iti returneze componente care incep sau se termina in 7805. De asemenea verifica in control panel(fereastra principala) la directories daca ai selectat folderul cu librarii corect. Alte posibilitati nu vad...momentan Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum