Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Hard disk laptop defect

glazy16

Postări Recomandate

Nu prea le am cu HDD-urile, dar atunci cand vreau sa butez la un moment dat dupa ce incepe procesul de formatare pe la 20% , se incarca complet si apoi imi spune ceva de damage care stiu ca inseamna ca e distrus, dar aici e problema.Oare il mai pot remedia?Mai pot face ceva?Nu de altceva dar am 3 hdd-uri la 160gb care fac toate la fel...

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 13
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• glazy16

7

• Luca

3

• mircea888

2

• Pityu

1

Top autori în acest subiect

Ia o imagine de Hiren's Boot CD, fa un cd si booteaza de pe ea. Acolo gasesti numeroase tool-uri de diagnoza, regenerare si formatare. Incepi cu o diagnoza, eventual repair daca gaseste ceva, daca tot nu merge incerca si un low level format.Bafta !

Link spre comentariu

deci doar aceste solutii de soft exista,eu ma gandeam c-o fii ceva din interiorul lor... un cip ars, o zgarietura pe disk, etc etc... practic de ce se defecteaza hard-disk-urile??(oricum o sa fac ce-ati zis, dar intreb de curiozitate)e s-ata hdd-ul

Link spre comentariu

Foarte posibil sa aibe baduri, sau errori, uneori ele se pot sterge cu un Low Level Format.Mai exista si posibilitatea ca hddul sa fie bun si placa de baza din laptop/pc sa fie defecta.

Link spre comentariu

Prima data incearca uneltele software, sunt usor de folosit si mult mai accesibile decat sa repari ceva hardware.Daca nu se rezolva prin formatare/reparare nu cred ca ai sanse sa-i mai faci ceva deoarece e o problema la disc nu la mecanism sau partea electronica. Pur si simplu s-a stricat suprafata de citire.De multe ori se rezolva astfel de erori tocmai prin aceste unelte software, daca iti bagi nasul in el nu cred ca il mai faci dupa.Bafta !

Link spre comentariu

exista baduri logice sau baduri fizice, in principiu cele logice se pot repara cu un low level format, in timp ce alea fizice nu se pot repara, in speta se zgarie platanele si nu ai ce le face.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări