glazy16 Postat Mai 17, 2012 Partajează Postat Mai 17, 2012 Nu prea le am cu HDD-urile, dar atunci cand vreau sa butez la un moment dat dupa ce incepe procesul de formatare pe la 20% , se incarca complet si apoi imi spune ceva de damage care stiu ca inseamna ca e distrus, dar aici e problema.Oare il mai pot remedia?Mai pot face ceva?Nu de altceva dar am 3 hdd-uri la 160gb care fac toate la fel... Link spre comentariu
mircea888 Postat Mai 17, 2012 Partajează Postat Mai 17, 2012 Ia o imagine de Hiren's Boot CD, fa un cd si booteaza de pe ea. Acolo gasesti numeroase tool-uri de diagnoza, regenerare si formatare. Incepi cu o diagnoza, eventual repair daca gaseste ceva, daca tot nu merge incerca si un low level format.Bafta ! Link spre comentariu
Luca Postat Mai 17, 2012 Partajează Postat Mai 17, 2012 Incearca sa il pui pe un calculator si sa ai dai un Low Level Format ( download LLF http://www.fileshare.ro/61443948291.8 ) Link spre comentariu
glazy16 Postat Mai 17, 2012 Autor Partajează Postat Mai 17, 2012 deci doar aceste solutii de soft exista,eu ma gandeam c-o fii ceva din interiorul lor... un cip ars, o zgarietura pe disk, etc etc... practic de ce se defecteaza hard-disk-urile??(oricum o sa fac ce-ati zis, dar intreb de curiozitate)e s-ata hdd-ul Link spre comentariu
Luca Postat Mai 17, 2012 Partajează Postat Mai 17, 2012 Foarte posibil sa aibe baduri, sau errori, uneori ele se pot sterge cu un Low Level Format.Mai exista si posibilitatea ca hddul sa fie bun si placa de baza din laptop/pc sa fie defecta. Link spre comentariu
glazy16 Postat Mai 17, 2012 Autor Partajează Postat Mai 17, 2012 acest lucru e exclus , placa de baza nu e defecta pt ca acum alt hard functioneaza pe el...nu stiam ca bad-urile se maI pot remedia... Link spre comentariu
mircea888 Postat Mai 17, 2012 Partajează Postat Mai 17, 2012 Prima data incearca uneltele software, sunt usor de folosit si mult mai accesibile decat sa repari ceva hardware.Daca nu se rezolva prin formatare/reparare nu cred ca ai sanse sa-i mai faci ceva deoarece e o problema la disc nu la mecanism sau partea electronica. Pur si simplu s-a stricat suprafata de citire.De multe ori se rezolva astfel de erori tocmai prin aceste unelte software, daca iti bagi nasul in el nu cred ca il mai faci dupa.Bafta ! Link spre comentariu
Pityu Postat Mai 17, 2012 Partajează Postat Mai 17, 2012 ...Nu de altceva dar am 3 hdd-uri la 160gb care fac toate la fel... Sa nu-mi spui ca toate sau defectat pe acelasi comp. Link spre comentariu
alexutu Postat Mai 18, 2012 Partajează Postat Mai 18, 2012 exista baduri logice sau baduri fizice, in principiu cele logice se pot repara cu un low level format, in timp ce alea fizice nu se pot repara, in speta se zgarie platanele si nu ai ce le face. Link spre comentariu
glazy16 Postat Mai 18, 2012 Autor Partajează Postat Mai 18, 2012 ...Nu de altceva dar am 3 hdd-uri la 160gb care fac toate la fel... Sa nu-mi spui ca toate sau defectat pe acelasi comp.NUUU, nicidecum:))) Link spre comentariu
glazy16 Postat Mai 18, 2012 Autor Partajează Postat Mai 18, 2012 ms pentru informatie alexutu Link spre comentariu
glazy16 Postat Mai 20, 2012 Autor Partajează Postat Mai 20, 2012 imi poate da si mie un program hiren boot pentru hdd sata de laptop? Link spre comentariu
Luca Postat Mai 20, 2012 Partajează Postat Mai 20, 2012 imi poate da si mie un program hiren boot pentru hdd sata de laptop?Hiren’s BootCD 15.1: http://www.hirensbootcd.org/download/ gasesti butonu de download mai jos. Pe urma il dezarhivezi si faci cd cu imaginea ISO din arhiva. Link spre comentariu
glazy16 Postat Mai 21, 2012 Autor Partajează Postat Mai 21, 2012 multumesc mult pt ajutor Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum