Florian Ciobanu Postat Noiembrie 2, 2015 Partajează Postat Noiembrie 2, 2015 nu stiu cum va mers voua da mie nu imi merge nici de frica, am incercat tot ce mia trecut prin cap de la verificat cablajul sa nu fie intrerup sau in scurt si totul e ok, am verificat daca am pus ledurile corect am probat pe 3 pic`uri si degeaba. stau ledurile aprinse ori ce hex as scrie. asta e cablajul meu poate imi scapa mie vreo ceva.... pune schema si pcb-ul sa le verific si eu, mai ales ca vreau sa-l fac Link spre comentariu
niceguy12 Postat Noiembrie 2, 2015 Partajează Postat Noiembrie 2, 2015 schema e cea de pe siteul autorului iar cablajul e putin modificat de mine. vumetru.rar Link spre comentariu
niceguy12 Postat Noiembrie 10, 2015 Partajează Postat Noiembrie 10, 2015 din toti cei 7 care au descarcat arhiva nu vine nici unu cu vreun rezultat? Link spre comentariu
Florian Ciobanu Postat Noiembrie 10, 2015 Partajează Postat Noiembrie 10, 2015 eu o sa-l fac luna viitoare Link spre comentariu
niceguy12 Postat Decembrie 26, 2015 Partajează Postat Decembrie 26, 2015 Salut, ceva noutati de la cei ce au descarcat? Link spre comentariu
bozenai Postat Martie 2, 2016 Partajează Postat Martie 2, 2016 Va rog cine ma ajuta si pe mine cu,cablajul pentra transfer toner la acest vu-metru,cel dupa saitul original nu pot sa-l descarc.Multumesc anticipat. Link spre comentariu
pop_ady44 Postat Martie 2, 2016 Partajează Postat Martie 2, 2016 (editat) Cauta-l pe Geomar el a reproiectat cablajul . am sa caut si pe la mine probabil il am si eu . Editat Martie 2, 2016 de pop_ady44 Link spre comentariu
bozenai Postat Mai 15, 2016 Partajează Postat Mai 15, 2016 Am reusit si eu sa termin acest vu-metru,cu ajutorul dl.GeoMar care m-a ajutat cu PDF-ul cablajului proiectat de el(fata de care i-mi cer scuze ca nu am reusit sa postez pina acum). Link spre comentariu
pop_ady44 Postat Mai 15, 2016 Partajează Postat Mai 15, 2016 Frumos lucrat . Pune si un video cu functionarea . Link spre comentariu
bozenai Postat Mai 16, 2016 Partajează Postat Mai 16, 2016 Multumesc pentru apreciere,am vrut sa pun si un video cu funcționarea dar este prea mare si nu i-mu permite sa-l postez si nu stiu cum sa-l micsorez,cum reusesc o sa postez. Link spre comentariu
adicontakt Postat Mai 16, 2016 Partajează Postat Mai 16, 2016 pune l pe youtube si aici posteaza linkul Link spre comentariu
bozenai Postat Iunie 12, 2016 Partajează Postat Iunie 12, 2016 Multumesc pentu sfat,postez linkul cu functionarea: Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum