Vizitator florinmacri Postat Mai 19, 2012 Partajează Postat Mai 19, 2012 Problema este destul de dureroasa pentru mine pentru ca nu am habar de electronica. Imi bag si eu nasul pe ici pe acolo atat cat stiu. Unde nu cunosc nu ma bag. E , aici e mai complicat . Pentru ca nu am la cine sa apelez, la un electronist bun, ca de astia ca mine care spun ca se pricep si-ti ''borfaie'' tot aparatul si fac niste lipituri de te doare capul sunt satul. Nu vreau sa fac pe desteptul si nici pe Toma necredinciosul,dar sincer nu am la cine apela cu incredere. Am tot fost pe la un service Sony in Brasov si nu au timp de asa ceva, de vintage. E bataie de cap si nu se baga, te trimit la plimbare. In alta ordine de idei, tare mult as vrea sa invat, de fapt sa am de la cine sa invat cate ceva. Poate ca intr-o buna zi voi da peste un electronist entuziast vintage-ist , desi stiu ca sunt pe cale de disparitie. Deocamdata am incercat sa ma documentez de pe internet si de pe acest forum cum se masoara cu aparatul de control si cei aia baza, emitor, colector. Insa e cam ceata pentru mine. Ca sa revin la subiect, acum ar trebui sa dezlipesc toti finalii si sa-i masor , iar in mod normal ar trebui sa am aceleasi valori la toti. Si daca nu ce-i de facut ? Link spre comentariu
misuraelectronic Postat Mai 19, 2012 Partajează Postat Mai 19, 2012 Problema este destul de dureroasa pentru mine pentru ca nu am habar de electronica.este perfect adevarat ca exista un motiv bine intemeiat pentru care statia s-a defectat , sau cum se spune pe la noi...mai intii trebuie eliminata cauza , iar nu efectul...!pe de alta parte , avind in vedere ca ati recunoscut ca nu va pricepeti deloc la electronica , parerea mea sincera este ca ar fi recomandat sa aplicati dvs intocmai si la timp urmatoarea lege a lui murphy...SA NU REPETI NICIODATA UN EXPERIMENT REUSIT , PENTRU CA EXISTA TOATE SANSELE SA NU-TI MAI IASA... ! Link spre comentariu
Vizitator florinmacri Postat Mai 19, 2012 Partajează Postat Mai 19, 2012 Bun, am inteles si intreb : Exista vreun electronist iscusit in Brasov care sa ma ajute? Cunoasteti vreunul ? Imi puteti da un nr. de telefon? Link spre comentariu
remus68 Postat Mai 19, 2012 Partajează Postat Mai 19, 2012 Posteaza aici viewforum.php?f=61 si poate se va gasi cineva care te poate ajuta. Link spre comentariu
Vizitator florinmacri Postat Iunie 3, 2012 Partajează Postat Iunie 3, 2012 Mai oameni buni mare dreptate ati avut!Am cuplat statia la boxele mele pe 8ohm si acu' a murit de tot. Cum am dat drumul am ascultat vreo 5 minute dupa care a tacut brusc si apoi a luat-o iar pentru cateva secunde dupa care si-a dat sufletu'. Acum nu se mai aude nimic, nici un fasait in boxe , nimic, nimic. Intra doar curent in ea si atat.Cum si de unde sa incep? Va rog sa ma ajutati cumva! Link spre comentariu
zal Postat Iunie 3, 2012 Partajează Postat Iunie 3, 2012 Ia la puricat trz finali, prefinali, piloţi, superdiodele, rez din etajul final... aproape toater în afară de diferenţiale. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum