jokerul verde Postat Mai 17, 2012 Partajează Postat Mai 17, 2012 am acest variator http://ask-complex.com/download_desc/Le ... GX1-01.pdf si memoria citita are doar FFF peste tot probabil defecta...are cumva cineva hexul .multumesc Link spre comentariu
Liviu M Postat Mai 17, 2012 Partajează Postat Mai 17, 2012 probabil defecta...Sau doar protejata la citire, ca am senzatia ca exact asa se manifesta. Link spre comentariu
jokerul verde Postat Mai 19, 2012 Autor Partajează Postat Mai 19, 2012 probabil defecta...Sau doar protejata la citire, ca am senzatia ca exact asa se manifesta.posibil....daca are cineva totusi hex-ul.... Link spre comentariu
XAN77 Postat Mai 19, 2012 Partajează Postat Mai 19, 2012 in caz ca nu cunosti pe nimeni de la fabrica de la legrand, desi nu ti-ar da nici ala, nu ai nicio sansa sa gasesti acel hex. Alege alta solutie, nu-ti face iluzii. Link spre comentariu
jokerul verde Postat Mai 19, 2012 Autor Partajează Postat Mai 19, 2012 in caz ca nu cunosti pe nimeni de la fabrica de la legrand, desi nu ti-ar da nici ala, nu ai nicio sansa sa gasesti acel hex. Alege alta solutie, nu-ti face iluzii.ai dreptate dar nu sti niciodata...nu? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum