vikingul38 Postat Aprilie 29, 2006 Partajează Postat Aprilie 29, 2006 folositi amplificatoare pt tv..??eu am introdus semnal dintr-un tv goldstar si am ceva brum...si semnalul e cam mic...cred...am folosit un amplificator cu tda 2030 si bd 911 cu 912 in final... Link spre comentariu
Kytan666 Postat Aprilie 29, 2006 Partajează Postat Aprilie 29, 2006 ai dat semnal la amplificatorul ala cu 2030 de la alta sursa ?, daca brumul e din TV , incearca sa te uiti la preamplificarea de pe acolo , evental amplificarea , poate ai ceva invechit, tu semnalul din tv de unde il iei, ca daca il iei de pe amplificare prin ceva rezistente de limitare(sau mufa de casti daca exista) , e ff posibil sa ai brum din cauza unor piese vechi de pe langa amp , sau un ecranaj aiurea , o masa dezlipita.... Link spre comentariu
vikingul38 Postat Aprilie 30, 2006 Autor Partajează Postat Aprilie 30, 2006 am luat semnal din preamplificare....cu mufa scarttrebuie preamplificare...oare???ce semnal scoate un tv????am folosit amplificatorul la dvd si merge super..... Link spre comentariu
Kytan666 Postat Aprilie 30, 2006 Partajează Postat Aprilie 30, 2006 daca semanlul e mic si nu ia destula putere in amplif trebe preamplificare , eventual un corector de ton cu nivel de iesire mare .nu stiu ce sa zic despre scart ..... nu vad dece ar avea zgomot semnalul , poti incerca sa iei semanl din alta parte . in difuzorul tv-ului, ai brum ?, pe posturi prinse bine ?, daca si acolo ai zgomot de fond .. e o problema , daca nu poti lua semnal direct de pe finalul audio ce tine difuzoarele, pui cate o rezistenta de cativa kilo si un condensator nepolar de 0,1 - 0,22 micro in serie pe fiecare canal(daca iei de pe iesire, de pe difuzoare chiar) poti lua semnal direct de pe pini de intrare in etajul final din tv . asta presupune sa te bagi in tv , daca nu te pricepi ... nu te apuca , pot raman tensiuni periculoase si dupa o saptamana dupa ce l-ai scos din priza .... :smt102 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum