Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Difuzor Alien AN-0812

babic2005

Postări Recomandate

• Răspunsuri 19
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• marius75

7

• alex20alex

4

• babic2005

3

• cata_124

2

Top autori în acest subiect

incearca o incinta de 70-80l interiori acordata la 50-55 hz daca o vrei pentru full range volum mai mare ca sa coboare mai bine , modelul ala de incinta in jur de 45-50 l ce ai tu acolo in desen este pentru sateliti gen ew1003 sau ew1205 sau lw1203 .

Link spre comentariu

Proiectu postat de "babic2005" are in jur de 58-59L ( suficient pentru fullrange/satelit ) acordata undeva la 45hz , eu as acorda-o putin mai sus ... undeva la 50-55 hz , 80L este mult pentru 12' in litrajul ala sta linistit 15'

Link spre comentariu

Dragii mei colegi, Va salut,Imi pare rau si de aceasta data ca in acest forum, exista oameni care doar se contrazic, intr-un final dand niste variante dar asta dupa ce se cearta mult si scriu multe postari, fara a intelege exact ce am vrut eu sa fac (scrie foarte clar pentru ce am facut acest topic, in primul post)Daca cineva ar fi avut un minim interes ar fi vazut alte postari de-ale mele (realizari de amplificatoare, preamplificatoare, boxe), nu spun asta ca sa ma laud, ci sa va explic ca nu sunt chiar la inceput. Intr-adevar respectivele realzari nu au fost creeati proprii ci adaptari.Ca sa revin la subiect (si sa incerc putin sa va calmez) nu imi doaresc niste boxe profesionale din aceste difuzoare de pana in 80 de lei, ci doar ceva de galagie pentru cineva la tara. Despre incinta inchisa nu cred ca e vorba, pentru ca se vor folosi in are liber (curte).Nu am rugat pe nimeni sa imi dea un proiect, ci am spus ca daca cineva considera de cuviinta sa intervina cu sfaturi/lucruri practice (asta insemna cote in centimetrii la anumite componente ale boxei, sau de ce nu daca chiar se doreste, schite cu anumite incinte) o poate face si va fi bine venit.Sa revin iar la subiect, am aratat respesctivele poze doar pentru a vedea cei interesati, sau care stau in dubii fata de aceste "chinezarii', cum arata ele in realitate. Mi-am dorit sa fie un topic constructiv, la fel mi-am mai dorit cu un amplificator cu CI ML3886 (acolo aratand practic cum se lucreaza curat, cum se fac legaturi prin amplif..etc, deci costructiv), unde evident ca si acolo au intervenit niste "doctori in electronica" si l-au distrus, spunand doar ca un integrat (CI) nu va fi niciodata HIFI.... pe acest motiv au iesit zeci de postari doar de contradictii.Ca sa concluzionez, va respect parerile, le-am citit cu atentie (acum, pentru ca am fost plecat intr-o delegatie cateva zile), le apreciez, am reusit sa extrag cate ceva de acolo (dar cu greu si cu multa rabdare pentru ca mai mut v-ati contrazis, neredactand ceva practic).Am atasat respectiva schita, pentru ca am mai realizat acele incinte (pentu LW1203), si au sunat relativ bine pentru ce au fost ele facute (cursuri de dans in sala de sport)Multumesc pentru postari, acum se afla in prima pagina de google (daca se scrie codul difucoarului la cautare). Cine vrea poze cu el il gaseste usurel. Probabil pe saptamana viitoare daca e timp, incep sa realizez cutiile pentru aceste difuzoare si evident ca voi revenii cu pareri si poze.Numai bine. Radu.

Link spre comentariu
  • 4 săptămâni mai târziu...

Nu poti realiza o incinta acustica ce sa sune decent daca nu stii frecventa de rezonanta a difuzorului. Fara parametrii difuzorului va certati fara folos. Rezultatele vor fi la nimereala. Nu ai cum sa calculezi dimensiunile incintei. Fara parametrii difuzorului ai dat banii degeaba pe el. Este ca si cand nu l-ai avea. Nu poti face nimic cu el. Sau cel mult o cutie cu difuzor care va suna mizerabil. Voi de ce credeti ca sunt relativ ieftine ?. Nu le cumpara nimeni. Depinde si de ureche. Unii pot fi multumiti.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări