Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Probleme cu un ipa 400

LUCI

Postări Recomandate

Ideea e ca a puscat siguranta de pe partea pozitiva a alimentari,daca pun alta sigutanta nu pusca iar dar in afara de un bazait care se transforma intrun suierat puternic daca dau semnal nu obtin.Ce poate sa aiba,Cred ca adio finali :axe: :axe:

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 9
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• LUCI

4

• George(sb)

2

• pyu

1

Top autori în acest subiect

Ideea e ca a puscat siguranta de pe partea pozitiva a alimentari,daca pun alta sigutanta nu pusca iar dar in afara de un bazait care se transforma intrun suierat puternic daca dau semnal nu obtin.Ce poate sa aiba,Cred ca adio finali :axe: :axe:

verifica finalii de pe partea pozitiva. daca sunt buni..... e sigur altceva :weedman:
Link spre comentariu
Vizitator Vasile

probabil ai dat prea mare curentul de mers in gol si sa dus ceva final, alta explicatie nu este daca ai acumparat kitul de la mine pentru ca toate sunt testate.

Link spre comentariu

sigur ai ales varianta aia pe care scrie pe pdf ceva de genu 500wsilviu, am facut si eu, cablajul e facut pentru niste tranzistoatre echivalente care au altfel pozitiunate picioarele, m-am intepat si eu cu varianta aia dupa care am facut cablaju lu iceman si merge ca casu, da-l dracu de cablaj, faci altu

P.S. apropo de alimentare pt amplifuri am postat la alimentatoare o problema ii fac umpic de publicitate poate sunt oameni priceputi care sa ma ajute si pe mine http://www.elforum.info/viewtopic.php?t=7590

Link spre comentariu
Vizitator Vasile

masoara unele din piese, este posibil sa fie doar un singur final sau altceva... Eu pot sa ti-l repar (numai daca este IPA400 luat de la mine) dar nu cred ca merita sa dai o gramada de bani pe transport si reparatie, cu banii aia poti sa-ti cumperi alt rand de finali

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări