florianmro Postat Martie 14, 2016 Partajează Postat Martie 14, 2016 Am o nelamurire in ceea ce priveste endstop- urile . Se monteaza cate unul pe fiecare axa sau 2 la fiecare din cele 2 limite ala fiecarei axe? Link spre comentariu
Vizitator donpedro Postat Martie 14, 2016 Partajează Postat Martie 14, 2016 se monteaza cate unul pentru fiecare axa , pentru minim, iar maximul il vei configura cu ajutorul firmware-lui Link spre comentariu
florianmro Postat Martie 23, 2016 Partajează Postat Martie 23, 2016 Am mai inaintat un pic cu lucrarile .Dupa multe "surubareli"am terminat toate reperele structurii .Astept cele 2 pinioane cu rulmenti pentru axele pe curele .Asta se va intampla probabil peste 2 saptamani . As vrea sa gazduiesc toata electronica in "baza ",apoi montare de end-stop-uri .Cea mai dificila imi pare reglarea cu precizie a geometriei masinii pentru a putea scoate unghiuri de 90 de grade .Masina va putea printa un volum de 20x20x33.5 cm La hotend am inlocuit tubul metalic filetat cu unul similar doar ca acesta este captusit la interior cu teflon . Link spre comentariu
chas3 Postat Martie 23, 2016 Partajează Postat Martie 23, 2016 90 de grade, pe langa metodele traditionale cum ar fi vincluri, poti obtine pur si simplu printand cuburi si apoi verifici unghiurile cubului. Tinand cont de pozitia pe care o avea cubul printat pe suprafata de printare, ajustezi apoi treptat axele incat X si Y sa fie perpendiculare intre ele iar Z perpendicular pe planul descris de ele. Link spre comentariu
florianmro Postat Martie 23, 2016 Partajează Postat Martie 23, 2016 Mulțumesc pentru sugestie.Si eu ma gandeam ca in final testul cu un cub este si el o metoda in sine de verificare. Sigur , nu am pretentii de sutime ca la cnc Link spre comentariu
chas3 Postat Martie 23, 2016 Partajează Postat Martie 23, 2016 Un 3D printer este si el un CNC. Insa comparat cu o freza unde ai control destul de bun al conturului prin TIR-ul capului/motorului de frezare si al sculei rigide, la un 3D printer plasticul are si vointa lui proprie. Chiar daca te pozitionezi impecabil, prin strivirea de stratul anterior, poate sa "curga" sensibil mai mult spre stanga sau dreapta fata de viteza de deplasare. E ca si cum ai calca pe o bila, nu stii sigur in ce parte o sa aluneci. Mai e apoi si abaterea din diametrul filamentului, care rezulta in plastic mai putin/mult extrudat, care rezulta in exterior mai subtire/gros. Link spre comentariu
florianmro Postat Martie 23, 2016 Partajează Postat Martie 23, 2016 Ai perfecta dreptate .Din aceasta cauza suprafetele obiectelor printate prin aceasta metoda nu pot avea un aspect neted oricat de bine ar fi facute reglajele.Am primit un inel printat cu un 3d printer uv .Imaginea generala nu e prea clara .Imaginea marita are un factor de marire extrem de mare .Spun ei ca printarea a fost facuta cu o precizie de 0.025 mm ,as putea spune ca nu e chiar asa dar nici departe nu e Asta sper sa fie mai clara Link spre comentariu
chas3 Postat Martie 23, 2016 Partajează Postat Martie 23, 2016 0.025mm este rezolutia maxima (respectiv stratul minim) cu care se lauda in general orice producator in cazul rasinii. Nu am cum sa estimez din poze, dar daca a fost printat la calitate maxima, ar putea fi 25um.Ai putea incerca sa estimezi masurand in poza 1:1 si apoi in poza marita, in caz ca stii exact factorul de marire. Link spre comentariu
florianmro Postat Martie 23, 2016 Partajează Postat Martie 23, 2016 Ca sa duc ideea pana la capat ,sunt tentat sa cumpar un 3d printer uv .Exemplul prezentat este de la un producator din America ,Formlab care produce Form1 si mai nou Form2. Sunt bune calitativ dar si pretul e pe masura .Exista si varianta chinezeasca insa de la ei nu am reusit sa obtin o mostra ,daca aveti ceva informatii despre aceste replici ,m-ar interess in mod deosebit sa stiu pentru a-mi putea face o parere Link spre comentariu
Vizitator Adrian Liviu Munteanu Postat Aprilie 16, 2016 Partajează Postat Aprilie 16, 2016 Salutare tuturor!Sunt nou pe acest forum si totodata in domeniu.De curand am inceput sa lucrez la o imprimanta 3D destul de mare zic eu: 1mx1m suprafata de printare cu 1m inaltime. Pana acum toate bune si frumoase, dar m-am lovit de o problema...nu stiu cum sa calculez necesarul de putere pentru motoarele pas cu pas care imi actioneaza pe axa verticala.Daca e cineva dornic sa ma ajute as aprecia foarte mult. Pe axa verticala intentionez sa folosesc doua motoare, unul pe o parte si celalalt pe partea opusa si sa actioneze doua tije filetate (nu folosesc curele de transmisie). Problema mea e, cat cuplu ar trebui sa aiba cele doua motoare ca sa ridice aproximativ 8 kg?Va rog daca puteti sa ma ajutati cu o solutie sau macar cu o metoda de calcul pentru necesarul de cuplu al motoarelor. Link spre comentariu
Vizitator donpedro Postat Aprilie 16, 2016 Partajează Postat Aprilie 16, 2016 Salut pentru inceput ai putea sa iti treci localitatea de unde esti, poate cineva in apropierea ta sa te ajute acum sa vedem, ai mai construit o imprimanta 3d pana acum?, tija filetata simpla adica metric 8 ? pentru aceasta lungime nu vei reusi sa faci treaba buna doar cu doua suruburi la mijloc pe laterale, iti trebuie cel putin 3, dar cel mai bine ar fi 4 bucati , actionate tot de doua motoare cate unul pe fiecare parte, 8 kg doar pentru patul mobil? nu folosesti pat incalzit cu placa de aluminiu rectificata si o structura de sustinere solida pentru ea din profile de aluminiu?ca altfel la lungimile acestea.....vei avea probleme motooare sunt suficinete de 2,5 amp nema 17 cu reductor, ca la extruder, un pinion mic la motor de 20 de dinti maxim si fulie ma minim 40 dinti la suruburi si ai rezolvat problema dar pentru aceasta lungime si pentru rezolutii bune pe axa z iti trebuie suruburi cel putin trapez cel mai bine suruburi cu bile, Link spre comentariu
florianmro Postat Aprilie 18, 2016 Partajează Postat Aprilie 18, 2016 De principiu daca motoarele sunt de putere redusa implica si un surub cu pas mic,dar pierzi la viteza .Eu as folosi motoare din gama nema 23 si suruburi cu bile de 12 m cu pas de 4 mmm Link spre comentariu
Vizitator Adrian Liviu Munteanu Postat Aprilie 18, 2016 Partajează Postat Aprilie 18, 2016 @donpedro Salut, imi cer scuze ca nu am localitatea, m-am autentificat cu contul de fb.Sunt din Bacau si ca sa-ti raspund la intrebare, nu am mai facut nicio imprimanta 3D pana acum, daca mi-ai da un nr de tel ti-as da mai multe detalii despre proiect, eventual niste scheme ca sa intelegi exact cam ce am in minte referitor la constructie.O sa folosesc surub cu profil trapez, inca nu am ajuns la partea asta insa. Momentan lucrez la un sistem de aliniere a axelor de precizie.Nema 17, ce cuplu minim ar trebui sa aiba? Eu am dat 8 kg o valoare estimativa maxima, probabil o sa fie mai umica pentru ca suprafata de printare o sa fie fixa, dupa cum spuneam as puteam sa iti dau niste scheme sa vezi exact cum vreau sa o construiesc.@florianmro La dimensiunile pe care incerc sa le obtin, preturile suruburilor cu bile sunt obscene cel putin, asa ca o sa merg pe suruburi trapezoidale, cu pas de 3mm cred. Link spre comentariu
florianmro Postat Iulie 17, 2016 Partajează Postat Iulie 17, 2016 Printer-ul meu a primit si un display de control . Au fost probleme cu rulmentii liniari , a trebuit sa planez suprafata de asezare in rapord cu axa de culisare.Asa sunt componentele astea chinezesti ,cu cantec . Ar trebui sa abordez partea la.care ma pricep cel mai putin , nu am mai facut asa ceva pana acum , este vorba de conectarea electronicii si apoi setarile de soft . Pe aceasta cale indraznesc sa cer ajutorul celor cu mai multa experienta , eu sumt din București asa cum se vede in semnatura .Mulțumesc anticipat. Link spre comentariu
chas3 Postat Iulie 17, 2016 Partajează Postat Iulie 17, 2016 Dragut setup-ul pentru prinderea carcasei de rulment. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum