Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

3D Printer

cnc_step

Postări Recomandate

Vizitator mestericafarafrica

salutare tuturor

pentru cineva "mai greu de cap" adica eu, are cineva fisierul de configurare pentru marlin firmware cu ramps 1.4 fara endstop activ, cursa de 190x190x180mm

multumesc anticipat

Link spre comentariu

trebuie sa fac modificarele acestea ca sa fumctioneze?

Connecting...
start
Printer is now online.
echo: External Reset
Marlin1.0.0
echo: Last Updated: May 27 2014 10:28:30 | Author: (none, default config)
Compiled: May 27 2014
echo: Free Memory: 5248  PlannerBufferBytes: 1232
echo:Hardcoded Default Settings Loaded
echo:Steps per unit:
echo:  M92 X78.74 Y78.74 Z533.33 E836.00
echo:Maximum feedrates (mm/s):
echo:  M203 X500.00 Y500.00 Z5.00 E25.00
echo:Maximum Acceleration (mm/s2):
echo:  M201 X9000 Y9000 Z100 E10000
echo:Acceleration: S=acceleration, T=retract acceleration
echo:  M204 S3000.00 T3000.00
echo:Advanced variables: S=Min feedrate (mm/s), T=Min travel feedrate (mm/s), B=minimum segment time (ms), X=maximum XY jerk (mm/s),  Z=maximum Z jerk (mm/s),  E=maximum E jerk (mm/s)
echo:  M205 S0.00 T0.00 B20000 X20.00 Z0.40 E5.00
echo:Home offset (mm):
echo:  M206 X0.00 Y0.00 Z0.00
echo:PID settings:
echo:   M301 P22.20 I1.08 D114.00
Error:0
[ERROR] Error:0

: Extruder switched off. MINTEMP triggered !
Error:Printer stopped due to errors. Fix the error and use M999 to restart. (Temperature is reset. Set it after restarting)
[ERROR] Error:Printer stopped due to errors. Fix the error and use M999 to restart. (Temperature is reset. Set it after restarting)
Link spre comentariu

dupa conectarea imprimantei ar trebui sa ia comanda de incalzire a hotend-ului si a heatbed-ului? de fapt comanda o ia dar nu se incalzeste nici una raman la tem de 37-39 de grade

Link spre comentariu

Singure nu se incalzesc, doar daca dai tu comanda sa se incalzeasca la o anumita temperatura.Fara sursa de 12V conectata nu o sa se incalzeasca nimic, USB-ul alimenteaza doar chipul ATMEGA, nu si restul.

Link spre comentariu

Posibil sa ai potentiometrul de pe drivere la minim. Motorul de pe extrudor nu se misca oricum, daca nu este incalzit hotend-ul la temperatura minima de extrudare (setat la vreo 175 default parca).

Link spre comentariu

pana la urma am remediat problema aveam 12v am dat comanda de incalzire a hotend-ului si heatbed-ului, a luat comanda pana cand sa auzit un poc si a iesit fum si nu mai imi vede mega 2560 in portul com rezervat ei

am instalat pe mega singura setari  configuration h si a mers pana la urma la placa ramps cred ca e problema dupa cum a iesit fum cred ca e din zona diodei dintre drivere, e posibil sa se arda?care ar cam fi cauza?

Link spre comentariu

ba da imi vede portul cand am scos  Ramps si este "afumat" un piciorus de la dioda o sa incerc sa revin cu poza

nu sunt prea reusite pozele dar se vede urme de arsura pe un piciorus de la dioda

http://tinypic.com/view.php?pic=2zewh9x&s=8#.U4XJi3J_shM

http://tinypic.com/view.php?pic=2zewh9x&s=8#.U4XJqXJ_shM

a si mosfetul de langa patul incalzit era destul de  fierbinte dupa 2-3 minute functionare

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări