Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

3D Printer

cnc_step

Postări Recomandate

Azi am primit si eu hotendul de la Marius dar weekendul asta sunt la nunta nu o sa fac mai nimic. Arata super bine hotendul, abia astept sa-l testez :).Revin cu poze

Link spre comentariu

Cat de bine pot sa arate piesele alea facute cu hotendul de la marius....Imi vine sa comand si eu un printrbot de la chase si un hotend de la marius, ma plictisesc rau aici in Germanica.

Link spre comentariu

Super fain merge printrbot-ul. Patul este incalzit ?Piesele le-ai facut tu sau le-ai comandat .Ce model este, vad ca are niste picioruse suprainaltate parca.Fain cum ai pus rola acolo sus.Mi-ai stors o lacrima vazandu-l ce frumos printeaza, mititelul...

Link spre comentariu

1. Patul nu este incalzit, dar la PLA merge, are doar oglinda sa-si faca freza :da si este reglabil pt calibrare.2. Piesele le-am facut cu Prusa mea3. Piciorusele le-am facut eu tot cu prusa, sunt de stabilizare.4. Rola e prinsa cu 2 piese de legatura intre tijele filetate de la prusa. Prinderea este pe tijele pe care culiseaza rulmentii de la axa Z, sincer nu ma asteptam sa stea asa de bine..... si e de vanzare.

Link spre comentariu

Nu, asta e facuta cu prusa, de obicei printez la viteze mici, ca nu ma grabeste nimeni (50mm/s).La Printrbot am duza de la RRW de 0.5mm.Recomand hotend-ul lui Marius.

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

Noul hotend este aproape gata. Nu gasesc insa suruburi de 2mm si lungime de 30mm (M2x30). Acest nou sistem va elimina problema deformarii teflonului la temperaturi mari. Stresul mecanic aplicat se va distribui doar pe seruburi. Noul hotend se va atasa de coldend prin rasucire pentru o inlocuire rapida. Hotendul va fi conectat electric prin intermediul unei mufe cu 4 pini si va fi prevazut cu un led smd care va semnaliza incalzirea...

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări