Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

3D Printer

cnc_step

Postări Recomandate

Pai noi vorbeam de minitermistori nu de termistori giganti :)) ca destia cat pumnul am gasit mia peste tot. La bed ar merge si un termistor tip pastila ca ce-l din link-ul al doilea, dar la hotend nu prea merge. Si inca ceva, termistori am gasit la toate magazinele de electronice dar majoritatea au plaja -40/ +100 grade

Link spre comentariu

mincof imi poti da si mie te rog dxf-urile de la mendelmaxul tau?

Da, nu este nici o problema. Totul este sa-ti faci rost de fibra de sticla, sau alt material.Daca lucrezi cu vcarve, ti le trimit direct in vcarve (vectric), si ti le exporti in dxf.Vezi ca max-ul meu are barile de sus un pic mai lungi. Le-am facut asa ca sa intre bine surubul si motorul.Deci cele 2 bari de sus au 450mm lungime.Iti pun si poza ca sa vezi cum trebuie sa iasa.
Link spre comentariu

Iti super multumesc, nu am lucrat niciodata cu vcarve doar cu autocad2013, 123D si google scketchup. Daca poti exportamile intr-un format pentru autocad daca nu damile cum le ai si incerc sa instalez eu vcarve ca sa le export. Cu barele de sus nu e nici o problema ca la mine sunt de 500 :).

Link spre comentariu

Iti super multumesc, nu am lucrat niciodata cu vcarve doar cu autocad2013, 123D si google scketchup. Daca poti exportamile intr-un format pentru autocad daca nu damile cum le ai si incerc sa instalez eu vcarve ca sa le export. Cu barele de sus nu e nici o problema ca la mine sunt de 500 :).

In 2D lucreaza cu vcarve. E simplu si cred ca cel mai bun la nivelul lui.Iti pregatesc totul intr-un fisier, si maine ti-l atarn.Pot sa te ajut si cu 2 rulmenti liniari de la axa z, la pretul care i-am adus. 10$/buc. Am o gramada, ca am luat un lot. Sunt in inox, thk. La item sunt vreo 50E/buc.
Link spre comentariu

mii de multumiri inca o data :), saptamana viitoare o sa ma duc sa caut materiale sa vad ce gasesc :d. Am probleme cu tablele facute de socrul meu ... nu pica gaura pe gaura nici una :( si ca sa nu stau nopti in sir sa reproiectez totul am zis sa cer ajutor...... multumesc mult de mana intinsa.Am tot in rest, astept sa vina driverele si cuplele de la motoare.... cam asta e tot ce imi lipseste.

Link spre comentariu

mii de multumiri inca o data :), saptamana viitoare o sa ma duc sa caut materiale sa vad ce gasesc :d. Am probleme cu tablele facute de socrul meu ... nu pica gaura pe gaura nici una :( si ca sa nu stau nopti in sir sa reproiectez totul am zis sa cer ajutor...... multumesc mult de mana intinsa.

Daca ai cnc, pot sa-ti dau eu o placa de fibra verde, sa-ti faci treaba. Este 20lei cea de 200/300, sau 25lei cea de 300/400.
Link spre comentariu

Printer-ul din poza este este disponibil pentru cei interesati (fara motor extruder), si mai este disponibil unul care l-am facut aseara, dar fara electronica si motoare.La nevoie pot sa asigur si motoarele pentru x,y,z. Fara extruder. Detalii pret, pm.

Link spre comentariu

Detaliul este ca masina ar trebui sa faca filament pt imprimanta 3 D , dar imi trebuie duza de iesire. Cred ca mi- a venit si granulele dar trebuie sa ma duc la posta vamala sa le iau. Atunci o sa fac o proba sa vad daca merge.

Link spre comentariu

Da , merge si cu tocatura dar combinat cu granule , iar diametrul interior mai mare ca am incercat cu tocatura de pet si intra intre spiral si teava urmand a se bloca, asa granulele sunt rotunde si putin mai mari.Si da , pinioanele sunt metalice.Freza aia care apare la tine in link costa cel putin 7-800 lei deci cam scumpa si cutitele nu sunt egale. Stiu Asta pt ca am lucrat printre altele si la termopane :)).

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări