Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

3D Printer

cnc_step

Postări Recomandate

Mincof ziceai ca astepti GEN X nu? Aratane si noua o poza cu placa :)

Pai tocmai asta am spus. Voi primi una maine sau poimaine.Cand va veni o voi monta rapid si voi face teste pe youtube.Nu stiu de ce naiba din Canada pana in Romania face 1 luna si un pic, iar din state 20 de zile.
Link spre comentariu

Deci are mare dreptate mincof :bere: , trebuie izolat foarte bine hotend-ul, ca altfel e jale. Am facut comanda de rezistenta din asta cu firul rosu de pe ebay. Pana una alta ma chinui cu ce am. Dar macar acum merge la 250*C si poate nu se mai arde rezistenta, i-am dat si cu pasta de transfer, vad ca merge. Sper sa nu functioneze doar la o piesa :) .

Link spre comentariu

Deci are mare dreptate mincof :bere: , trebuie izolat foarte bine hotend-ul, ca altfel e jale. Am facut comanda de rezistenta din asta cu firul rosu de pe ebay. Pana una alta ma chinui cu ce am. Dar macar acum merge la 250*C si poate nu se mai arde rezistenta, i-am dat si cu pasta de transfer, vad ca merge. Sper sa nu functioneze doar la o piesa :) .

Ai micsorat si gaura interioara, ca sa planteze bine abs-ul?
Link spre comentariu

Nu, nu am miscorat nimic. Am impresia ca la baza e mai mica gaura din tub, eu am masurat-o sus. Nu o mai desfac acum ca merge, dar la urmatoarea abatere sau cand o fi sa schimb rezistenta, masor tubul si la capatul calalalt.

Link spre comentariu

Deoarece incepuse sa dea surplus de plastic topit printre duza si PTFE AM DESFACUT (DIN NOU) extruderul Cu aceasta ocazie am masurat duza si tubul PTFE pt ca ma intreba mincof ce diametru are PTFE-ul la intrarea in duza.

Cotele sunt in atasament.

post-46546-139829611472_thumb.jpg

post-46546-13982961148_thumb.jpg

Link spre comentariu

Deci sa fiu fericit daca-mi merge macar la PLA.Am si eu o rugaminte, cine poate sa-mi trimita si mie intr-un plic niste rezistente de 6R8 3W ptr hotend?Pur si simplu nu gasesc in Iasi, si ca sa mai astept inca 2 saptamani sa-mi vina de la Adelectro innebunesc.Platesc atat pentru rezistente cat si pentru plic!Merci in avans!

Link spre comentariu

Deci sa fiu fericit daca-mi merge macar la PLA.Am si eu o rugaminte, cine poate sa-mi trimita si mie intr-un plic niste rezistente de 6R8 3W ptr hotend?Pur si simplu nu gasesc in Iasi, si ca sa mai astept inca 2 saptamani sa-mi vina de la Adelectro innebunesc.Platesc atat pentru rezistente cat si pentru plic!Merci in avans!

Nu faci nimic cu rezistentele alea. Trebuie sa cumperi dintr-alea care sunt imbracate in aluminiu ca un radiator, le tai cu proxxon-ul usor si le scoti.Astea lucreaza pana la 350grade.
Link spre comentariu

Are dreptate mincof, nu sunt bune rezistentele alea de 1 leu. Au adus la Adelaida rez 6r8, 3 w, Vichy se numesc, sunt exact alea verzi, e 3,5 lei una si comanda e de minim 5 buc.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări