Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Amplificator Vlliodor kb8

Vizitator Dafy

Postări Recomandate

• Răspunsuri 44
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Vizitator Dafy

Ai prins superdioda pe radiatorul finalilor?

nu nu am puso asa ca erau intorsi invers cu fata lor spre mijlocul amplifului si nici nu mergea ,pentru ca era distanta vreo 5 mmsuperdioda de langa radiatorul mare ramane rece, nu stiu de ce :jytuiyu iar cele doua de pe lateral se incalzesc, leam pus radiatoare exact ca ce miai aratat tu
Link spre comentariu
Vizitator Dafy

Puteai sa prelungesti piciorusele tranzistorului din superdioda ca in poza de mai jos.

da asa am sa le fac la toate 6 in cazul in care se vor arde....le prind pe toate pe radiatorul mare le trag fire...
Link spre comentariu

@dafy ,esti turc?! nu intelegi ca superdioda(tranzistorul mic apropiat de radiator) TREBUIE sa stea montat pe acelasi radiator cu finalii pt a-si face rolul in circuit ?!dupa ce ca e un terci chinezesc cu componente de rahat,schema si gandire ''din topor'' macar montajul sa fie ok(cat de cat).monteza superdioda pe radiator ,punele cate un radiator mai mare prefinalilor si daca poti e recomandabil sa mai adaugi o pereche-doua de condensatori de filtraj, sursei (de la 56Vin sus si capacitate cat mai mare),asa o sa te bucuri mai mult si mai bine de el.succes!

Link spre comentariu
Vizitator Dafy

@dafy ,esti turc?! nu intelegi ca superdioda(tranzistorul mic apropiat de radiator) TREBUIE sa stea montat pe acelasi radiator cu finalii pt a-si face rolul in circuit ?!dupa ce ca e un terci chinezesc cu componente de rahat,schema si gandire ''din topor'' macar montajul sa fie ok(cat de cat).monteza superdioda pe radiator ,punele cate un radiator mai mare prefinalilor si daca poti e recomandabil sa mai adaugi o pereche-doua de condensatori de filtraj, sursei (de la 56Vin sus si capacitate cat mai mare),asa o sa te bucuri mai mult si mai bine de el.succes!

sa vad ce pot face
Link spre comentariu
Vizitator Dafy

Acorda o atentie mai mare izolarii d.p.d.v. electric al tranzistorului din superdioda la montarea pe radiator.

da am sa pun paduri siliconice
Link spre comentariu
  • 1 an mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări