Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Amplificator Vlliodor kb8

Vizitator Dafy

Postări Recomandate

• Răspunsuri 44
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Finalii sunt mos-feturi-se distinge circuitul de protectie 1n4148+zenner 12V;daca sunt verticali e bine sa fie fixata superdioda pe radiator ,cu flansa mica,pasta +niplu.Trebuie sa se obtina o compensare termica corecta -nici supracompensat nici subcompensat,avand in vedere radiatorul "economic".Prefinalii pot fi solicitati la frecvente inalte de capacitatea de intrare a mosfet-urilor deci e binevenit un radiator,chiar de dimensiuni reduse.Radiatorul e cam mic (un Jvc jas-22 din 1978 ,2x40w,avea radiator ceva mai mare.)

Link spre comentariu
Vizitator Dafy

Multumesc pentru ajutor, maine dimineatza o sa imi cumpar radiatoare (mi-am taiat eu un bloc de aluminu dar nu-mi plac cum au iesit si o sa le cumpar..)Mai astept sfaturi, imbunatatiri usoare care ma pot ajuta la rezistenta lui pentru ca nu am de gand sa il vand cat de curand pentru ca imi place cum se aude :101

Link spre comentariu
Vizitator Dafy

Amplificatorul este aproape nou nu fasaie potentiometrele, il am de o saptamana ,in ziua in care a ajuns i-am facut "rodajul"la un majorat la un prieten a cantat toata noaptea pe 4 boxe ,cu volumul de la music la max si cu masterul la 75% se aude foarte bine fatza de restul vlliodorurilor de 2x100W (care le dai volumul putin mai mult de jumate distortioneaza....)

Link spre comentariu
Vizitator Dafy

Am vazut ca este 550 lei un asemenea amplificator. Nu este o alegere buna, avand in vedere ca un t-amp e800 de vreo 3 ori mai puternic costa 660 lei .

da stiu asta ,desi am avut bani si puteam sa imi iau e800 ca imi place, bineinteles trebuia si un mixer si nu am vrut sa ma mai complic cu atatea fire ,oricum pentru casa il folosesc mai mult ,am dat pe el 400ron
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări