Vizitator Postat Aprilie 5, 2016 Partajează Postat Aprilie 5, 2016 (editat) Fara suparare, dar aveti dovezi ca toti ceilalti colegi care fac cablaje le fac "aproximative"? Adica mai mari sau mai mici?? Nu am nevoie sa aduc dovezi...in sud se pare ca totul se bazeaza pe dovezi;aici in ARDEAL ne bazam pe chestii concrete(adica concret=beton);sunt sigur ca ptr. dvs. scriu in dialecte necunoscute...nici nu banuiam de ce sunt acuzat Editat Aprilie 5, 2016 de Vizitator Link spre comentariu
radiomanyo Postat Aprilie 6, 2016 Autor Partajează Postat Aprilie 6, 2016 @ user nanopico Pot face si dupa fisiere .lay editate cu SprintLayout. De obicei prefer sa lucrez direct dupa fisierele *.PDF trimise de solicitant dar cum acest lucru nu este totdeauna posibil ma adaptez cerintelor. La diverse desene sau poze prelute din reviste sau scanate unde rezolutia nu este suficient de mare sau dimensiunile desenului difera de dimensiunile reale ale placii trebuie sa fac mai intii o redesenare sau cel putin o scalare astfel incit rezultatul sa fie bun. Verific intotdeauna dimensiunile astfel incit sa nu aveti surpriza de a nu putea planta piesele si ca pe cit posibil sa nu aveti nevoie sa dati gauri suplimentare in placile livrate. Deocamdata intr-un singur strat, maxim cu plan de masa. Cu stima, radioman_yo Link spre comentariu
MoshuLeo Postat Iunie 11, 2016 Partajează Postat Iunie 11, 2016 Buna ziua.Cat costa cablajul din lay-ul atasat? cablaj.rar Link spre comentariu
Marele Savant Postat Iunie 11, 2016 Partajează Postat Iunie 11, 2016 Nu am nevoie sa aduc dovezi...in sud se pare ca totul se bazeaza pe dovezi;aici in ARDEAL ne bazam pe chestii concrete(adica concret=beton);sunt sigur ca ptr. dvs. scriu in dialecte necunoscute...nici nu banuiam de ce sunt acuzat Imi pare rau dar acum am vazut raspunsul dv.: -va asigur ca limba materna o cunosc foarte bine, posibil sa nu inteleg dialectele locale folosite de dv. -stiam ca in Ardeal se fabrica miezurile de dodoloasca si ca acolo s-a inventat "Incetinitorul de particule" -sint zeci de colegi care faca cablaje foarte OK, nu stiu de ce v-ati oparit asa pentru ca am atras atentia asupra aberatiei cu "aproximative" -de fapt de altceva sinteti acuzat, dar e prea subtil pet. dv. sa va prindeti. Link spre comentariu
Vizitator florin-bz-rx Postat Iunie 14, 2016 Partajează Postat Iunie 14, 2016 Va multumesc pentru realizarea cablajelor, sunt de calitate foarte buna. Toate bune, 73's! Link spre comentariu
czait Postat Octombrie 5, 2016 Partajează Postat Octombrie 5, 2016 Buna ziuadoresc si eu un cablaj simplude dimensiune X=222mm si Y=122mmin SprintLayout realizatDoresc un pret si comanda fermaPlata pe loc, toate bune CRISTI Link spre comentariu
yo8rqp Postat Februarie 8, 2017 Partajează Postat Februarie 8, 2017 V-am trimis un MP. Link spre comentariu
yo9hrb Postat Noiembrie 5, 2017 Partajează Postat Noiembrie 5, 2017 Salutare, As avea nevoie de cablajul din pdf (cateva exemplare, depinde de pretul pe bucata, oricum minim 2). Poza e pe negativ. Scalarea... unul din integrate este NE602, altul LM386. Deci trebuie vazuta distanta dintre pini. Nu stiu dimensiunea revistei originale, probabil ca acolo era 1:1 Multumesc. 20m ssb receiver.pdf Link spre comentariu
radu42 Postat Noiembrie 6, 2017 Partajează Postat Noiembrie 6, 2017 Image Analyzer este un program cu care puteti face mariri /micsorari de imagini...este free. Link spre comentariu
radiomanyo Postat Noiembrie 6, 2017 Autor Partajează Postat Noiembrie 6, 2017 @YO9HRB, aveti PM Link spre comentariu
emilianix Postat Decembrie 4, 2018 Partajează Postat Decembrie 4, 2018 Salut, as dori si eu 3 bucati de cablaje de la ultima pagina din pdf alaturat. Multumesc RF2126.pdf Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum