Vizitator florinmacri Postat Mai 16, 2012 Partajează Postat Mai 16, 2012 Va salut!Am un necaz si as vrea pe cat posibil sa-l remediez cu piese cat mai apropiate de originale daca nu chiar cu cele originale.Am un amplificator HK 655 Vxi si ''ma mancat pe undeva'' cand am pus 2 boxe micute de 25 W si 4 ohm ( cu comutatorul pus pe 4 ohm). Au mers cam o ora alaltaseara, iar aseara cand am dat drumul iar pe un canal se aude un barait. Mai mult ca sigur s-au ars finalii care i-am trecut si in titlu : 2sc3281-2sa1302. Ce echivalenti pot utiliza si de unde sa cumpar? As vrea sa fie de cea mai buna calitate.Multumesc frumos! Link spre comentariu
mircea888 Postat Mai 16, 2012 Partajează Postat Mai 16, 2012 Mergi pe perechea 2SA1943+2SC5200, sunt la fel de buni dar sunt mai uzuali si chiar poti gasi sa fie buni. Link spre comentariu
remus68 Postat Mai 16, 2012 Partajează Postat Mai 16, 2012 @florinmacri - utilizatorii iti vor comunica adresele firmelor de unde poti cumpara componente utilizind mesageria privata. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum