Vizitator marius_barcelona Postat Aprilie 29, 2006 Partajează Postat Aprilie 29, 2006 am avut un televizor romanesc,Snagov parca,si am luat placuta cu amplificatorul din el dar problema ii ca nu cred ca gasesc schema de la o piesa asa veche,mai ales romaneasca.placuta are9 mufe pt 9 pini care erau pe placa principala din televizor.+ si - leam aflat,dar problema este cu intrarea si iesirea.pe placauta scrie o serie de genu P 35997 si mai are o hartiuta lipita pe ea pe care scrie C.I.-TBA 790T.Recunoasteti schema careva???mersi!papa Link spre comentariu
Vizitator kty Postat Aprilie 29, 2006 Partajează Postat Aprilie 29, 2006 am eu o schema ..dar tre sa ii fac o poza ..pe placa repectiva are 2 integrate tba 790 t si un taa 661b Link spre comentariu
Kytan666 Postat Aprilie 29, 2006 Partajează Postat Aprilie 29, 2006 si ce ai vrea sa faci cu el ? puterea audio max e de 2.5 Wo schema cu alte integrate dar parca se potrivesc.. Link spre comentariu
Vizitator marius_barcelona Postat Aprilie 29, 2006 Partajează Postat Aprilie 29, 2006 ar fi perfect daca ai face poza la placa ta ca sa vad daca se aseamana!!!!mersi Link spre comentariu
caty Postat Aprilie 29, 2006 Partajează Postat Aprilie 29, 2006 o sa fac mai pe seara poza ...iar in schema asta tot 9 pini are modulul...cred k e aceeasi cu a ta Link spre comentariu
caty Postat Mai 1, 2006 Partajează Postat Mai 1, 2006 in sfarsit si poza ..dar da-mi o adresa de e-mail k nu pot sa o bag aici k e prea mare Link spre comentariu
Vizitator marius_barcelona Postat Mai 2, 2006 Partajează Postat Mai 2, 2006 scuze ca nu am putut raspunde mai repede.adresa de email este [email protected] .msms de poza.papapa Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum