Vizitator q12 Postat Mai 15, 2012 Partajează Postat Mai 15, 2012 Am o lupa care are 2 leduri pt iluminarea piesei de sub lupa.Ledurile sunt alimentate de 3 baterii AAAA (1.5V) (mai subtiri decat cele AAA). Ele sunt conectate in serie pt a spori amperajul/timpul de viata(presupun/intuiesc ca sunt in serie).Inca nu lam desfacut.Vreau sa ai fac alimentare directa de la priza (220V). M-am interesat de cum sa imi fac eu un traf coborator de tensiune (intre 1-4V)... dar mai vad cum sa procedez cu el. Poate imi sugerati voi o skemusoara pe care so fac (cat mai simpla posibila) pt a-mi alimenta cele 2 leduri.sauUn model de traf rudimentar facut cu ce se poate de prin casa, ca nu-mi trebuie sa arate frumos,ci practic sa fie. Si cu miez dintr-un surub sa fie da sa mearga. (sa-mi spuneti si ceva specificatii la el daca se poate) :)Multumesc. Link spre comentariu
popa ionut Postat Mai 15, 2012 Partajează Postat Mai 15, 2012 sper sa te ajute.. Link spre comentariu
Vizitator q12 Postat Mai 15, 2012 Partajează Postat Mai 15, 2012 merci popa ionut - ma apuc de treaba. Link spre comentariu
Dr.L Postat Mai 15, 2012 Partajează Postat Mai 15, 2012 Doar ca in varianta cu condensator mai trebuie inseriata si o rezistenta de 1k.Si mai exista cateva subiecte pe tema asta...a se folosi functia de cautare! Link spre comentariu
Postări Recomandate