Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

2 leduri cu alimentare 220V

Vizitator q12

Postări Recomandate

Vizitator q12

Am o lupa care are 2 leduri pt iluminarea piesei de sub lupa.Ledurile sunt alimentate de 3 baterii AAAA (1.5V) (mai subtiri decat cele AAA). Ele sunt conectate in serie pt a spori amperajul/timpul de viata(presupun/intuiesc ca sunt in serie).Inca nu lam desfacut.Vreau sa ai fac alimentare directa de la priza (220V). M-am interesat de cum sa imi fac eu un traf coborator de tensiune (intre 1-4V)... dar mai vad cum sa procedez cu el. Poate imi sugerati voi o skemusoara pe care so fac (cat mai simpla posibila) pt a-mi alimenta cele 2 leduri.sauUn model de traf rudimentar facut cu ce se poate de prin casa, ca nu-mi trebuie sa arate frumos,ci practic sa fie. Si cu miez dintr-un surub sa fie da sa mearga. (sa-mi spuneti si ceva specificatii la el daca se poate) :)Multumesc.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Dr.L

1

• popa ionut

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Doar ca in varianta cu condensator mai trebuie inseriata si o rezistenta de 1k.Si mai exista cateva subiecte pe tema asta...a se folosi functia de cautare!

Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări