Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

alarma antiefractie

Vizitator bobovod

Postări Recomandate

• Răspunsuri 44
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• briobit

19

• popa ionut

3

bun daca stai pe loc se aprinde ledul ala verde? adica dispare zone open ala de pe ecran daca nu te misti?(daca scrie treaba aia ai reusit sa programezi zona 1, iar daca nu se stinge urmeaza o buleala de cablare)deci ce face ?

Link spre comentariu

daca scrie in permanenta zone open 01 este o eroare de cablaj ... ca sa o eliminam rapid du-te in senzorul care este legat pe zona 1 scoti cele 2 fire de pe contact (NU alea de alimentare) si le unesti eventual le lasi asa ( unite) si te duci la tastatura si vezi daca scrie tot zone open 01ce fel de senzor dsc?

Link spre comentariu
Vizitator bobovod

da senzorul este dsc si am legat in senzor la nc am dus o rezistenta la tamp si de la tamp in centrala la zona 1,,e bine sau elimin rez??

Link spre comentariu

deci ai facut treaba aia cu firele si tot scrie not ready? e eroare de cablaj sigur atunci , ma interesa si ce scrie dupa not ready ce zone open scrie 01 02 ...etcpoti sa faci o poza la zenzor cum e legat eventual si in centrala?dohhhh de aia nu merge scoate rezistenta in prima faza lasa-l sarma macar sa iti fac programarea si dupa aia iti active si EOLdeci scoate rezistenta iar in locul ei pune o bucata sa cablu si inchizi senzorul acum ar trebui teoretic sa scrie readyastept

Link spre comentariu

Aleluia .... acu ca ai vazut cum se face treci le restul de zone :dapentru zona 2 la section bagi 002 pentru zona 3 - // - 003te las ca peste 4 ore plec in tara in delegatie si sunt de zile bune pe - cu somnul....trebuie sa vezi care senzor in momentul cand intrii in casa te prinde primul si sa vezi ce pe zona e legata ca sa ii facem intarziere la intrare cred ca maine seara ne auzim

Link spre comentariu

nuuula 4 ,1 si 1,2 si 8 nu umbliidoar 001 , 002 , 003 umbliifaptul ca intrii la sectiunea 002 esti deja la programarea zonei 2 , cifra 1 de dupa 4 reperzinta partitia care la tine e 1 singura

Link spre comentariu

deci astept sa imi spui in ce stadiu esti si sa imi spui ce senzor te vede cand intrii prima data in casa (ma intereseaza pe ce zona este legat sa il programez sa ai timp la intrare si la iesire ) si eventual cu sirena sa vedem

Link spre comentariu

ca sa programezi zona 1 intrare/iesire facem asa :

enter + 0000 la sectiune introducem 001 si in loc de 4 si 1 tastam 1 si 1 iar 1,2 si 8 raman neschimbate

dupa care salvam cu enter

timpul de intrare este la sectiunea 069 unde trebuie sa introduci 010 ( adica 10 secunde timp de cand intrii sa bagi codul), la sectiunea 070 la fel timp de intrare pentru partitia 2 dupa care la sectiunile 071 si 072 ai timpii de iesire pentru partitiile 1 si 2 concret trebuie sa introduci asa

sectiunea [069] intr 010 / [070] intr 010 / [071] intr 020 / [072] intr 020

daca faci corect treaba asta cand armezi o sa ai 20 de secunde sa iesi din casa si cand intrii 10 secunde sa dezarmezi

astept rezultatele

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări