Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

alarma antiefractie

Vizitator bobovod

Postări Recomandate

Vizitator bobovod

cred ca nu sunt setate zonele cum trebuie .... inital trebuie dat un resetpui firul ala care l-ai legat la SI in sirena la un minus(comun) scoti bateria opresti curentul ( daca e legata bine sirena nu trebuie sa sune) , pe placa ai un jumper unde scrie reset il pui alimentezi cu tensiune astepti 30 de secunde opresti curentul scoti jumperul dai alimentare din retea pui si bateria si teoretic ar trebui sa fie resetata \ca sa verifici daca e resetata cirect apesi Enter si 0000 si ar trebuie sa bipaie si sa palpaie enteruldaca ai facut cele de mai sus cu rezultatul din ultimul rand postezi aici sa iti zic cum faci mai departeOk?

am inteles,fac ce ai spus si revin
sa inteleg ca jumperul trebui scos definitiv?am apasat enter 0000 si scrie programing mode
Link spre comentariu
  • Răspunsuri 44
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• briobit

19

• popa ionut

3

@ briobit iti place sa citezi ce scriu eu mai sus?nu de alta dar macar sa stiu ca data viitoare iti trimit tie MP si postezi tu pe forum....
daca scrie programming mode e bine te lamureste colegul cum sa faci in rest eu nu ma mai bag ca am primit reclamatii
Link spre comentariu
Vizitator bobovod

cate zone ai legate fizic (senzori) si ce fel de senzor e legat in fiecare zona? eventual si cum e legatdupa care o programam

pai 5 senzori de miscare(dsc) am alimentat senzorii la aux - + in centrala ,de la (SENZOR) nc am dus in centrala si am legat la 1 si de la c am legat la c in centrala,,in centrala scrie 1c23c45,,am mai citit manualul dar nu reusesc,,nu stiu ce am facut ca acum cand o armez face un sunet alarma cam o secunda .
Link spre comentariu

facem asa enter + 0000 + 001 + apesi pe 4 + apesi pe 1 + aici nu mai stiu ce trebuia sa fie aprins dar trebuie sa ai aprins 1,2, si 8 (daca apesi 1 data pe cifra respectiva se activeaza la a 2 apasare se stinge) dupa care enterasa ai programat zona 1 instant pe partitia 1 verifici prin miscarea in fata senzorului legat in zona 1 si anume cand se aprinde ledul de pe senzor trebuie sa se aprinda si tasta 1 de pe tastatura (daca e LCD scrie zone 1 open) baga bucata asta sa vad ca merge si daca raspunzi mai repede mai avansam un pic

Link spre comentariu
Vizitator bobovod

facem asa enter + 0000 + 001 + apesi pe 4 + apesi pe 1 + aici nu mai stiu ce trebuia sa fie aprins dar trebuie sa ai aprins 1,2, si 8 (daca apesi 1 data pe cifra respectiva se activeaza la a 2 apasare se stinge) dupa care enterasa ai programat zona 1 instant pe partitia 1 verifici prin miscarea in fata senzorului legat in zona 1 si anume cand se aprinde ledul de pe senzor trebuie sa se aprinda si tasta 1 de pe tastatura (daca e LCD scrie zone 1 open) baga bucata asta sa vad ca merge si daca raspunzi mai repede mai avansam un pic

am bagat enter 0000 apoi 001 apoi section 001 dedesupt scrie data 4 apoi scrie xxxxxxxx si am apasat 1 si nimic
Link spre comentariu

... o singura data trebuie 001 .... pff la LCD nu mai stiu cum erau meniurile ....deci enter + 0000 ar trebui sa scrie section si ceva de genu [ ] daca scrie asa dai 001 dupa care parca scria ceva de data posteaza tu cum scrie la data exact

Link spre comentariu
Vizitator bobovod

enter 0000 apare prog mode dedesupt [ ] section aici bag 001 apoi apare [001]section dedesupt data= aici ce pun ai zis 4 dar degeaba in fine bag 4 apoi apare xxxxxxxx de la 1 la 8

Link spre comentariu

bun deci facem asa enter + 0000 ar trebui sa apara section []introduci 001 dupa care apare data si apesi tastele 4, 1 si ar trebui sa te duca la alea de la 1 la 8 (aici apesi 1,2 si 8) incearca

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări