Vizitator bobovod Postat Mai 19, 2012 Partajează Postat Mai 19, 2012 cred ca nu sunt setate zonele cum trebuie .... inital trebuie dat un resetpui firul ala care l-ai legat la SI in sirena la un minus(comun) scoti bateria opresti curentul ( daca e legata bine sirena nu trebuie sa sune) , pe placa ai un jumper unde scrie reset il pui alimentezi cu tensiune astepti 30 de secunde opresti curentul scoti jumperul dai alimentare din retea pui si bateria si teoretic ar trebui sa fie resetata \ca sa verifici daca e resetata cirect apesi Enter si 0000 si ar trebuie sa bipaie si sa palpaie enteruldaca ai facut cele de mai sus cu rezultatul din ultimul rand postezi aici sa iti zic cum faci mai departeOk?am inteles,fac ce ai spus si revinsa inteleg ca jumperul trebui scos definitiv?am apasat enter 0000 si scrie programing mode Link spre comentariu
briobit Postat Mai 19, 2012 Partajează Postat Mai 19, 2012 @ briobit iti place sa citezi ce scriu eu mai sus?nu de alta dar macar sa stiu ca data viitoare iti trimit tie MP si postezi tu pe forum....daca scrie programming mode e bine te lamureste colegul cum sa faci in rest eu nu ma mai bag ca am primit reclamatii Link spre comentariu
Vizitator bobovod Postat Mai 20, 2012 Partajează Postat Mai 20, 2012 hai oameni buni,nu ma lasati acum,ma chinui de o saptamana. Link spre comentariu
briobit Postat Mai 20, 2012 Partajează Postat Mai 20, 2012 cate zone ai legate fizic (senzori) si ce fel de senzor e legat in fiecare zona? eventual si cum e legatdupa care o programam Link spre comentariu
Vizitator bobovod Postat Mai 21, 2012 Partajează Postat Mai 21, 2012 cate zone ai legate fizic (senzori) si ce fel de senzor e legat in fiecare zona? eventual si cum e legatdupa care o programampai 5 senzori de miscare(dsc) am alimentat senzorii la aux - + in centrala ,de la (SENZOR) nc am dus in centrala si am legat la 1 si de la c am legat la c in centrala,,in centrala scrie 1c23c45,,am mai citit manualul dar nu reusesc,,nu stiu ce am facut ca acum cand o armez face un sunet alarma cam o secunda . Link spre comentariu
briobit Postat Mai 23, 2012 Partajează Postat Mai 23, 2012 facem asa enter + 0000 + 001 + apesi pe 4 + apesi pe 1 + aici nu mai stiu ce trebuia sa fie aprins dar trebuie sa ai aprins 1,2, si 8 (daca apesi 1 data pe cifra respectiva se activeaza la a 2 apasare se stinge) dupa care enterasa ai programat zona 1 instant pe partitia 1 verifici prin miscarea in fata senzorului legat in zona 1 si anume cand se aprinde ledul de pe senzor trebuie sa se aprinda si tasta 1 de pe tastatura (daca e LCD scrie zone 1 open) baga bucata asta sa vad ca merge si daca raspunzi mai repede mai avansam un pic Link spre comentariu
Vizitator bobovod Postat Mai 23, 2012 Partajează Postat Mai 23, 2012 facem asa enter + 0000 + 001 + apesi pe 4 + apesi pe 1 + aici nu mai stiu ce trebuia sa fie aprins dar trebuie sa ai aprins 1,2, si 8 (daca apesi 1 data pe cifra respectiva se activeaza la a 2 apasare se stinge) dupa care enterasa ai programat zona 1 instant pe partitia 1 verifici prin miscarea in fata senzorului legat in zona 1 si anume cand se aprinde ledul de pe senzor trebuie sa se aprinda si tasta 1 de pe tastatura (daca e LCD scrie zone 1 open) baga bucata asta sa vad ca merge si daca raspunzi mai repede mai avansam un picam bagat enter 0000 apoi 001 apoi section 001 dedesupt scrie data 4 apoi scrie xxxxxxxx si am apasat 1 si nimic Link spre comentariu
briobit Postat Mai 23, 2012 Partajează Postat Mai 23, 2012 ... o singura data trebuie 001 .... pff la LCD nu mai stiu cum erau meniurile ....deci enter + 0000 ar trebui sa scrie section si ceva de genu [ ] daca scrie asa dai 001 dupa care parca scria ceva de data posteaza tu cum scrie la data exact Link spre comentariu
Vizitator bobovod Postat Mai 23, 2012 Partajează Postat Mai 23, 2012 sa ma uit si spun Link spre comentariu
Vizitator bobovod Postat Mai 23, 2012 Partajează Postat Mai 23, 2012 enter 0000 apare prog mode dedesupt [ ] section aici bag 001 apoi apare [001]section dedesupt data= aici ce pun ai zis 4 dar degeaba in fine bag 4 apoi apare xxxxxxxx de la 1 la 8 Link spre comentariu
briobit Postat Mai 23, 2012 Partajează Postat Mai 23, 2012 la data unde ai bagat 4 ala e loc de 2 cifre sau de 1 ? Link spre comentariu
Vizitator bobovod Postat Mai 23, 2012 Partajează Postat Mai 23, 2012 data =2 cifre da Link spre comentariu
briobit Postat Mai 23, 2012 Partajează Postat Mai 23, 2012 bun deci facem asa enter + 0000 ar trebui sa apara section []introduci 001 dupa care apare data si apesi tastele 4, 1 si ar trebui sa te duca la alea de la 1 la 8 (aici apesi 1,2 si 8) incearca Link spre comentariu
Vizitator bobovod Postat Mai 23, 2012 Partajează Postat Mai 23, 2012 dar e ceva in neregula,ledul verde la status sta aprins stiu ca ala se aprinde cand treci prin fata senzorului Link spre comentariu
briobit Postat Mai 23, 2012 Partajează Postat Mai 23, 2012 lasa ledul zi daca ai facut ce am zis ( ledul ala se aprinde cand sunt toate zonele stinse sau daca nu ai zone programnate) Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum