Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

alarma antiefractie

Vizitator bobovod

Postări Recomandate

Vizitator bobovod

salutare.ma poate lamuri si pe mine cu alarmele astea antiefractie,,centrala se numeste paradox si tastatura spectra k32 lcd,o am de la un prieten care a avuto la un magazin,acum este dezarmata,el nu stie niciun cod/parola,,cum pot baga alta parola,merge cumva reset total?nu gasesc pe net manual .

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 44
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• briobit

19

• popa ionut

3

Vizitator bobovod

Salutare,paradox cat??trebuie sa specifici si modelul...EXP : PARADOX 1727 ...

am gasit codul,acum alta problema ,nu suna,am pus un senzor de miscare si degeaba,,e ceva cu triggul ala?am inteles ca ala ar fi declansatorul.
Link spre comentariu

pai daca nu spui cine nu suna eu nu posed glob de cristal sa aflu .... ce fel de sirena este ? ( de interior / de exterior) ce model? e intreaga ? e noua ? cum ai cablat pana acum sirena ( exact fiecare fir de unde pleaca si unde ajunge)

Link spre comentariu

de exterior,este mtx,am legat doar alimentarea din centrala de la aux.trebuie sa verifici daca jumperul 4 este scosdin H+ din sirena te duci in Bell - in centrala de alarma legi un fir la SI si in centrala il lasi in aer ( ala e pentru service mode)intre bell + si bell - trebuie sa ai un rezistor de 1K ohm pui bateria in sirena inchizi sirena dupa care te duci si alimentezi placa din centraladaca opresti alimentarea pui firul ala din SI la un comun (-) de pe placa ca sa nu sune sirenacaut cand ajung la munca un manual de sirena mtx si il pun aici

Link spre comentariu

uite documentatia de la sirena vezi daca te descurci daca nu mai incercam(pentru un admin ce inseamna chestia asta cand incerc sa urc pdf-uri?)

Publicarea a fost respinsă deoarece fişierul publicat a fost identificat ca un posibil vector de atac.

Link spre comentariu
Vizitator bobovod

uite documentatia de la sirena vezi daca te descurci daca nu mai incercam(pentru un admin ce inseamna chestia asta cand incerc sa urc pdf-uri?)

Publicarea a fost respinsă deoarece fişierul publicat a fost identificat ca un posibil vector de atac.

mersi mult,am legat firul de la sirena SI la centrala, am alimentat centrala si ma spart la urechi sirena,,am oprit alimentarea la sirena am alimentat dinnou a facut un beep sirena si a tacut,acum imi bat capul cu setarea am tastatura spectra k32 led,,am legat senzorii in centrala(paradox 1728) am armat sistemul si nimic,,nu suna nici alarma de int nici de ext,la senzori se aprind ledurile ,ce sa mai fac?Am vazut la cineva ca ledu STATUS de la tastatura ii licare cand trece pe sub senzori,,la mine sta continuu aprins.
Link spre comentariu

Eu zic sa citesti manualul,sa resetezi alarma,sa o preogramezi din nou in functie de modul in care ai legat senzorul...sa declari zonele si tipul lor..si numai atunci vei intelege cum functioneaza si o sa iti fie mult mai usor..pe viitor intr o astfel de situatie...

Link spre comentariu

cred ca nu sunt setate zonele cum trebuie .... inital trebuie dat un resetpui firul ala care l-ai legat la SI in sirena la un minus(comun) scoti bateria opresti curentul ( daca e legata bine sirena nu trebuie sa sune) , pe placa ai un jumper unde scrie reset il pui alimentezi cu tensiune astepti 30 de secunde opresti curentul scoti jumperul dai alimentare din retea pui si bateria si teoretic ar trebui sa fie resetata \ca sa verifici daca e resetata cirect apesi Enter si 0000 si ar trebuie sa bipaie si sa palpaie enteruldaca ai facut cele de mai sus cu rezultatul din ultimul rand postezi aici sa iti zic cum faci mai departeOk?

Link spre comentariu

cred ca nu sunt setate zonele cum trebuie .... inital trebuie dat un resetpui firul ala care l-ai legat la SI in sirena la un minus(comun) scoti bateria opresti curentul ( daca e legata bine sirena nu trebuie sa sune) , pe placa ai un jumper unde scrie reset il pui alimentezi cu tensiune astepti 30 de secunde opresti curentul scoti jumperul dai alimentare din retea pui si bateria si teoretic ar trebui sa fie resetata \ca sa verifici daca e resetata cirect apesi Enter si 0000 si ar trebuie sa bipaie si sa palpaie enteruldaca ai facut cele de mai sus cu rezultatul din ultimul rand postezi aici sa iti zic cum faci mai departeOk?

@ briobit iti place sa citezi ce scriu eu mai sus?nu de alta dar macar sa stiu ca data viitoare iti trimit tie MP si postezi tu pe forum....
Link spre comentariu
Vizitator bobovod

am inteles,fac ce ai spus si revin
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări