Vizitator ionela21tm Postat Mai 15, 2012 Partajează Postat Mai 15, 2012 Am o masina de cusut electrica diamandino.Ultima oara am cusut cu ea fara probleme.Acum cand am incercat sa cos din nou cu ea cand apas pe pedala parca motorul nu are putere sa invarta suveica si nu face pasi mai deloc.Si cand am incercat sa fac mosorel cu ea tot asa nu avea putere sa invarta mosorelul.Masina o am cam de 2 ani, era noua cand am primit-o prima data , nu am desfacut-o deloc sa o ung.Sa fie asta problema?Cateodata sunt fluctuatii de tensiune , se poate sa se fi ars motorul?astept raspuns Link spre comentariu
popa ionut Postat Mai 15, 2012 Partajează Postat Mai 15, 2012 Mai mult ca sigur motorul este de curent continuu si are sursa de alimentare stabilizata...acolo trebuie verificata tensiunea care intra si cea care iese...se poate sa fie si o dioda strapunsa daca tot zici ca ai fructuatii...condesatori defecti,tranzistori de putere deteriorati...daca masina invarte constant si cu viteza redusa ...eventual periile ..dar trebuie verificat...ceteva poze la placa de stabilizare ar fii de ajutor....defectul a survenit dintr-o data??sau in timp ce lucrai cu ea?? Link spre comentariu
doru3160 Postat Mai 15, 2012 Partajează Postat Mai 15, 2012 Masina o am cam de 2 ani, era noua cand am primit-o prima data , nu am desfacut-o deloc sa o ung.Sa fie asta problema?Cateodata sunt fluctuatii de tensiune , se poate sa se fi ars motorul?astept raspunsMa mir ca se mai invarte...motoarele de la masinile de cusut sunt de regula dimensionate la sange,ca sa nu spun subdimensionate,fata de cele industriale,deci cred ca e de bun simt sa-i faci o gresare cu ulei de mecanica fina,si pe urma sa te gandesti la ce e mai rau...motorul cu pedala poti sa-l probezi si in gol,dar mai mult ca sigur nu are nimic,si eu am o masina de cusut pe care o folosesc din 2 in 3 ani si poate nici atunci,dar cand o folosesc tot asa face pana nu o gresez.Grija mare ce fel de ulei folosesti,pt ca daca acum va merge,peste alti 2 ani va trebui sa o desfaci si sa o speli de sicleala,pt ca nici unsa nu va mai merge.Daca nu cunosti punctele de gresare,vezi in cartea masinii(spui ca o ai de noua,deci trebuia sa vina si cu asa ceva),sau consulta un mecanic,altfel risti sa nu gresezi toate punctele si vor apare uzuri premature,chiar daca aparent masina va merge bine in prima faza. Link spre comentariu
Vizitator ionela21tm Postat Mai 20, 2012 Partajează Postat Mai 20, 2012 am deschis masina, am curatat-o si am unso cu ulei de mecanisme fine.acum merge fara probleme. Multumesc de mesaje Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum