Luca Postat Mai 15, 2012 Partajează Postat Mai 15, 2012 Cine stie un progrma simplu de unit cateveva fisiere .avi neaparat FREE ? inafara de VirtualDub. Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Mai 15, 2012 Partajează Postat Mai 15, 2012 Va salut ! Pentru ce va trebuie acest program, pentru ca eu nu prea am inteles.Astept !! Link spre comentariu
Luca Postat Mai 15, 2012 Autor Partajează Postat Mai 15, 2012 Am filmat cu telefonu 3 secvente. pe urma l-am transformat din 3gp in .avi Toate 3 fisiere .avi vrea sa fie 1 singur de preferat tot .avi, adica dupa ce se termina secventa 1 sa inceapa secventa 2 si sa se termine cu 3. Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Mai 15, 2012 Partajează Postat Mai 15, 2012 Pai eu asi zice ca sa incercati cu WinAVI Video Converter,dar nu stiu sigur daca este pentru ce ati zis dvs,dar vb aceia incercarea moarte nu are . Succes !!! Link spre comentariu
emilberculescu Postat Mai 15, 2012 Partajează Postat Mai 15, 2012 Nu va trebuie neaparat un program pentru ce doriti.Puneti-le pe toate intr-un singur folder ( xxx1.avi , xxx2.avi , etc )Deschideti VLC player si sus in stanga Media --> Open Folder --> folderul creat anterior --> OKAcum o sa le vedeti pe toate la rand unul dupa altul. Link spre comentariu
Luca Postat Mai 15, 2012 Autor Partajează Postat Mai 15, 2012 Pai eu asi zice ca sa incercati cu WinAVI Video Converter,dar nu stiu sigur daca este pentru ce ati zis dvs,dar vb aceia incercarea moarte nu are . Succes !!! Nu este bun acela. Multumesc totusi. Nu va trebuie neaparat un program pentru ce doriti. Puneti-le pe toate intr-un singur folder ( xxx1.avi , xxx2.avi , etc ) Deschideti VLC player si sus in stanga Media --> Open Folder --> folderul creat anterior --> OK Acum o sa le vedeti pe toate la rand unul dupa altul. Eu vreau sa le pun pe youtube nu sa le vizualizez unu dupa altu la mine in pc. Link spre comentariu
Luca Postat Mai 15, 2012 Autor Partajează Postat Mai 15, 2012 Am uitat sa precizez ca trebuie si sonor. am gasit Easy Video Joiner foarte usor de utilizat insa nu merge sonoru. :( Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Mai 15, 2012 Partajează Postat Mai 15, 2012 Dar va-ti uitat daca nu cumva are vreo setare in acest program Easy Video Joiner si pentru sunet si nu ati dat de ea? Link spre comentariu
emilberculescu Postat Mai 15, 2012 Partajează Postat Mai 15, 2012 Scuze am inteles ca doar vreti sa le vizualizati.Folositi Joiner cu variantele 3gp .Apoi convertiti in avi ( sau ce doriti dumneavoastra )Va recomand si FFSJ v3.3 Link spre comentariu
Luca Postat Mai 15, 2012 Autor Partajează Postat Mai 15, 2012 Am gasit AVI_Joiner un pogram foarte simplu 100% Free (GNU license), nu necesita instalare, doar adaugi fisierele video si dai RUN. Daca ai mai foloseste cuiva: http://www.fileshare.ro/60874920986.4 Link spre comentariu
wally_gatter Postat Mai 16, 2012 Partajează Postat Mai 16, 2012 Windows Movie Maker Link spre comentariu
adium Postat Mai 17, 2012 Partajează Postat Mai 17, 2012 incearca windows movie maker Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum