Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Program unit fisiere video.

Luca

Postări Recomandate

• Răspunsuri 11
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Luca

5

• FLORIN IORDACHE

3

• emilberculescu

2

• wally_gatter

1

Top autori în acest subiect

Am filmat cu telefonu 3 secvente. pe urma l-am transformat din 3gp in .avi

Toate 3 fisiere .avi vrea sa fie 1 singur de preferat tot .avi, adica dupa ce se termina secventa 1 sa inceapa secventa 2 si sa se termine cu 3.

Link spre comentariu

Pai eu asi zice ca sa incercati cu WinAVI Video Converter,dar nu stiu sigur daca este pentru ce ati zis dvs,dar vb aceia incercarea moarte nu are . Succes !!! :da

Link spre comentariu

Nu va trebuie neaparat un program pentru ce doriti.Puneti-le pe toate intr-un singur folder ( xxx1.avi , xxx2.avi , etc )Deschideti VLC player si sus in stanga Media --> Open Folder --> folderul creat anterior --> OKAcum o sa le vedeti pe toate la rand unul dupa altul.

Link spre comentariu

Pai eu asi zice ca sa incercati cu WinAVI Video Converter,dar nu stiu sigur daca este pentru ce ati zis dvs,dar vb aceia incercarea moarte nu are . Succes !!! :da

Nu este bun acela. Multumesc totusi.

Nu va trebuie neaparat un program pentru ce doriti.

Puneti-le pe toate intr-un singur folder ( xxx1.avi , xxx2.avi , etc )

Deschideti VLC player si sus in stanga Media --> Open Folder --> folderul creat anterior --> OK

Acum o sa le vedeti pe toate la rand unul dupa altul.

Eu vreau sa le pun pe youtube nu sa le vizualizez unu dupa altu la mine in pc.
Link spre comentariu

Dar va-ti uitat daca nu cumva are vreo setare in acest program Easy Video Joiner si pentru sunet si nu ati dat de ea?

Link spre comentariu

Scuze am inteles ca doar vreti sa le vizualizati.Folositi Joiner cu variantele 3gp .Apoi convertiti in avi ( sau ce doriti dumneavoastra )Va recomand si FFSJ v3.3

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări