Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

lcd Hyundai 26L7

Vizitator raducam

Postări Recomandate

• Răspunsuri 15
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• BUGHIU

2

• iuliantv

2

• remus68

1

• dan cod

1

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Vizitator FLORIAN

imi cer scuze ca intervin in postul dvs,insa am si eu un hyundai 26 l 7 si nu gasesc nici o referinta despre acest model pe nicaieri.nu am telecomanda la el si nici cartea tehnica.am incercat o multime de universale si nici una nu se potriveste,iar ultimul distribuitor in domeniu mi-a spus sa-i aduc o poza cu telecomanda originala.ma puteti ajuta va rog cu aceasta poza?

Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...
Vizitator FLORIAN

salutare tuturor.am un lcd pe care l-am cumparat fara telecomanda.nu am gasit nici o referinta despre acesta pe net...este un hyundai 26 L 7.am fost la o firma care se ocupa cu telecomenzi,mi-au dat o telecomanda care au spus ca e dedicata pe modelul respectiv.dar nu functioneaza.....cautand prin forum,cineva mi-a dat un link de prin franta,unde am gasit aceeasi telecomanda pe care am cumparat-o,deci ar trebui sa se potriveasca!problema mea este:cum pot verifica daca partea de receptie pt telecomanda functioneaza?

Link spre comentariu

Se verifica cu osciloscopul ca semnalul sa ajunga la procesor.Trebuie vazut ca receotorul IR sa fie alimentat si apoi semnalul cum am spus mai sus.

Link spre comentariu
  • 5 ani mai târziu...

stie cineva vre-un cod mfy, longer, pentru acest hyundai 26l7,am pe cineva care mi-a cerut o telecomanda si nu gasesc mai nimic,va multumesc

Editat de iuliantv
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări