Vizitator raducam Postat Martie 12, 2012 Partajează Postat Martie 12, 2012 Buna ziua , am si eu un lcd hyundai no. 26l7 , sursa arsa . IMI PUTETI SPUNE SI MIE UNDE POT GASI SURSA SAU MACAR SCHEMA . MULTUMESC. Link spre comentariu
BUGHIU Postat Martie 12, 2012 Partajează Postat Martie 12, 2012 Postati si ce serie/cod are sursa ,apoi vedem ce se poate face!! Link spre comentariu
Vizitator raducam Postat Martie 12, 2012 Partajează Postat Martie 12, 2012 HMC-180 RVE1.1aceasta sursa are seria de pe integrat stearsa Link spre comentariu
BUGHIU Postat Martie 12, 2012 Partajează Postat Martie 12, 2012 Postati si o poza a sursei!! Dupa modelul dat de dvs....nu prea gasim!! Eventual ceva integrat/integrate din ea!!! Link spre comentariu
Vizitator raducam Postat Martie 12, 2012 Partajează Postat Martie 12, 2012 sper ca ma puteti ajuta, nu mai stiu unde sa caut.ati primit pozele , multumesc. Link spre comentariu
Vizitator FLORIAN Postat Martie 13, 2012 Partajează Postat Martie 13, 2012 imi cer scuze ca intervin in postul dvs,insa am si eu un hyundai 26 l 7 si nu gasesc nici o referinta despre acest model pe nicaieri.nu am telecomanda la el si nici cartea tehnica.am incercat o multime de universale si nici una nu se potriveste,iar ultimul distribuitor in domeniu mi-a spus sa-i aduc o poza cu telecomanda originala.ma puteti ajuta va rog cu aceasta poza? Link spre comentariu
Vizitator raducam Postat Martie 13, 2012 Partajează Postat Martie 13, 2012 o sa iti fac o poza la telec. ,ma poti ajuta si pe mine sa imi spui si mie daca la tv. tau pe sursa de alimentare scrie seria pe integrat te rog? Link spre comentariu
Vizitator FLORIAN Postat Martie 14, 2012 Partajează Postat Martie 14, 2012 desigur.astazi nu mai am timp dar maine il voi desface si ma voi uita Link spre comentariu
Vizitator raducam Postat Martie 15, 2012 Partajează Postat Martie 15, 2012 Multumesc frumos, o sa iti postez pozele diseara. Link spre comentariu
Vizitator FLORIAN Postat Martie 16, 2012 Partajează Postat Martie 16, 2012 am reusit sa desfac tv-ul.din pacate,nici la mine nu scrie nimic pe integrat.ami pare rau. Link spre comentariu
Vizitator FLORIAN Postat Mai 14, 2012 Partajează Postat Mai 14, 2012 salutare tuturor.am un lcd pe care l-am cumparat fara telecomanda.nu am gasit nici o referinta despre acesta pe net...este un hyundai 26 L 7.am fost la o firma care se ocupa cu telecomenzi,mi-au dat o telecomanda care au spus ca e dedicata pe modelul respectiv.dar nu functioneaza.....cautand prin forum,cineva mi-a dat un link de prin franta,unde am gasit aceeasi telecomanda pe care am cumparat-o,deci ar trebui sa se potriveasca!problema mea este:cum pot verifica daca partea de receptie pt telecomanda functioneaza? Link spre comentariu
remus68 Postat Mai 14, 2012 Partajează Postat Mai 14, 2012 Se pare ca povestea e mai lunga... Am unit cele doua topicuri in care ai postat. Raspunde aici. NU mai deschide alt topic. Link spre comentariu
dan cod Postat Mai 15, 2012 Partajează Postat Mai 15, 2012 Se verifica cu osciloscopul ca semnalul sa ajunga la procesor.Trebuie vazut ca receotorul IR sa fie alimentat si apoi semnalul cum am spus mai sus. Link spre comentariu
iuliantv Postat Mai 11, 2018 Partajează Postat Mai 11, 2018 (editat) stie cineva vre-un cod mfy, longer, pentru acest hyundai 26l7,am pe cineva care mi-a cerut o telecomanda si nu gasesc mai nimic,va multumesc Editat Mai 11, 2018 de iuliantv Link spre comentariu
tehtronics Postat Mai 12, 2018 Partajează Postat Mai 12, 2018 Incarca in Longer ... Hyundai 26L7_remote.rar Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum