alex26 Postat Mai 14, 2012 Partajează Postat Mai 14, 2012 Am un marantz pm 35 si l-am primit cu o problema la potentiometrul de balance.L-am desfacut si curatat dupa care l-am montat la loc.Pe partea frontala a amplificatorului am un buton Cd Phono Direct. Daca il apas functioneaza si balansul stanga dreapta, daca il decuplez , balansul nu merge.Deasemenea reglajul de bass si inalte functioneaza atat cu butonul Cd Phono Direct apasat cat si daca nu e cuplat, desii am un alt amplificator cu buton DIRECT la care daca e apasat nu mai functioneaza corectiile de bass si inalte.Sa fie problema din potentiometrul de balance sau unde sa verific.In rest , el se aude bine.Nu am manual. Link spre comentariu
remus68 Postat Mai 14, 2012 Partajează Postat Mai 14, 2012 Cauta schema. Acolo se va vedea unde sint montate potentiometrele de la corectia de ton si volum, cit si comutatoarele respective in circuit. Nu e exclus ca acesta sa fie modul corect de functionare. Link spre comentariu
George Postat Mai 14, 2012 Partajează Postat Mai 14, 2012 Diagrama blocurilor functionale. Link spre comentariu
remus68 Postat Mai 14, 2012 Partajează Postat Mai 14, 2012 Amplificatorul nu are nimic defect. Corectia e in bucla de reactie a finalului iar balansul este inactiv pe DIRECT.q.e.d Link spre comentariu
alex26 Postat Mai 15, 2012 Autor Partajează Postat Mai 15, 2012 In concluzie sa il las asa ca totul e normal.Va multumesc. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum