Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Recomandare incinte acustice ~ 1300 lei

Vizitator Eduard26

Postări Recomandate

Salutari:Puteti incerca sa vezi cateve date si despre YAMAHA NS-555, sunt destul de frumos finisate si cred ca se aud bine (eu am NS-777 si nu mai folosesc corectia de ton...merg pe direct).Am ascultat Magnat Monitor, si mi s-au parut"infundate", mi se par boxe bune pentru hip-hop... adica mai de "bubuciala".Sper ca nu am suparat pe nimeni, este doar parerea mea. Nu am ascultat HECO...Numai bine !

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 17
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Luca

5

• babic2005

2

• Spitfire

1

• hoitu1983

1

Top autori în acest subiect

Salutari:Puteti incerca sa vezi cateve date si despre YAMAHA NS-555, sunt destul de frumos finisate si cred ca se aud bine (eu am NS-777 si nu mai folosesc corectia de ton...merg pe direct).Am ascultat Magnat Monitor, si mi s-au parut"infundate", mi se par boxe bune pentru hip-hop... adica mai de "bubuciala".Sper ca nu am suparat pe nimeni, este doar parerea mea. Nu am ascultat HECO...Numai bine !

Spune-mi te rog mai multe despre NS-777... cum suna joasele, mediile, inaltele, cam cum le-ai compara cu Monitor 2000, ce capabilitate in putere au...Multumesc...
Link spre comentariu

Legat de putere nu pot face comparatia intre aceste doua tipuri de boxe..nu le-am ascultat la puteri mari.Pot spune ca fata de NS-777, boxele Monitor 2000 su mediile mai in spate. Automat basii mai pronuntati.Mie imi plac boxele cu medii si inalte clare, deci aici pot fi subiectiv.Eu tin NS-777 pe un yamaha A-700, nu am dat niciodata mai tare de jumate ampliful (amplificatorul avand 90W pe canal). Este de ajuns.Nu am ascultat ambele perechi de boxe pe acelas amplificator, deci nu pot face niste comentarii relevante, cert e ca atunci cand le-am auzit, sunau infundat...si cu basi multi, prea multi. Am mai auzit asta si de la unchiul meu dupaceea cand i-am povestit (el fiind cam de aceeasi parere, ca sunt nitse boxe mai de bubuiala monitor 2000).Eu am fost multumit de boxele NS-777 pe care le-am folosit si la 2-3 petreceri in paratament. Repet poate fi o parere pur personala (subiectiva)!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări