Vizitator Eduard26 Postat Mai 14, 2012 Partajează Postat Mai 14, 2012 Va salut!imi poate recomanda cineva priceput niste boxe de calitate pana in max 1300 lei?sunt cam nedumerit in alegere avand in vedere faptul ca nu am posibilitatea sa ascult ceea ce urmeaza sa cumpar.Nu stiu daca sa merg pe ceva vintage sau ceva mai nou.In principiu doresc o pereche de boxe care sa umple o camera de 26 mp,boxele sa nu aiba un sunet f cald!imi doresc ceva care sa aiba partea de inalte bine definita si evidentiata,acel sunet cristalin .Ma gandeam la Magnat Monitor Supreme 800 sau chiar 1000,desi e posibil ca 880 sa fie destul pentru camera mea de 26 mp,dar am citit si despre acestea diverse pareri. Amplificatorul pe care le voi folosi va fi un Pioneer A 676 Link spre comentariu
Spitfire Postat Mai 14, 2012 Partajează Postat Mai 14, 2012 Ma gandeam la Magnat Monitor Supreme 800V-ati gandit bine, isi merita banii! MM880 nu mai gasiti decat SH(cred)-nu va riscati la SH, nu stiti cine si cum le-a folosit... Link spre comentariu
Vizitator Eduard26 Postat Mai 14, 2012 Partajează Postat Mai 14, 2012 Vroiam sa zic de Magnat Monitor Supreme 800,is serie mai noi si am inteles ca ar fi si mai bune ca MM 800.Mai astept pareri:D Link spre comentariu
Vizitator Eduard26 Postat Mai 14, 2012 Partajează Postat Mai 14, 2012 ....ca 880,tot le incurc Link spre comentariu
Luca Postat Mai 14, 2012 Partajează Postat Mai 14, 2012 Mission 35i PSB IMAGE T55Polk Audio RT 12EPOS ELS 303Wharfedale Crystal 2 CR2-40Wharfedale Xarus 5000incearca sa te frestri de boxele vechi, iar daca vrei un bass puternic iti trebuie boxe pe Bass-Reflex. Link spre comentariu
Vizitator Eduard26 Postat Mai 14, 2012 Partajează Postat Mai 14, 2012 Merci Ionut!camera are 18 mp!acu am masurat,aveam impresia ca e mai mare...e de 5.2 / 3.5.Ma gandesc daca ar fi oare bine sa iau in calcul niste bookshelf-uri bune?ma gandisem si la Wharfedale Diamond 10.2 dar am citit unele reviewuri din care reiese ca au un sunet cam cald.O alta optiune la aceasta categ ar fi Monitor Audio BX-2 destul de bine cotate.Mai sap.. Link spre comentariu
Luca Postat Mai 14, 2012 Partajează Postat Mai 14, 2012 ps. am avut si eu un amplificator Pioneer A-676 ca model suna prost, mai ales pe boxele nemtesti pe compresie, iti recomand sa cumperi tot boxe pioneer, daca nu ai de gand sa schimbi amplificatoru. Destul de ok si Magnat Monitor Supreme 1000. Link spre comentariu
Vizitator Eduard26 Postat Mai 14, 2012 Partajează Postat Mai 14, 2012 imi plac Wharefedale Crystal suna bine tare pe inalte,le am vazut/auzit pe youtube filmate hd,dar cam trec de 1300,cam tot ce mi ai dat tu trece de 1300 si mai trebuie sa pun si transportul vreo 120....deocamdata raman la Monitor Supreme 800,si daca le as lua de pe Be loud ma scot si de transport mai ieftin..mai astept sugestii.Boxe Pioneer e exclus sa iau...mai ales ce e pe piata (de noi).Cu alta ocazie update de amplificator Link spre comentariu
hoitu1983 Postat Mai 15, 2012 Partajează Postat Mai 15, 2012 Ionut nu mai da sfaturi din popor(a se citit topor) . Merge bine cu mai multe marci de boxe amplificatorul ala dar probabil n-ai avut noroc. De exemplu l-am testat pe cite un model Arcus ,KLH,Polk audio,Pioneer etc si s-a comportat foarte bine la volum mic-mediu. Nu imprima omului indeea ta ci doar ghideaza-l. Trebuie ascultate boxele impreuna cu amplificatorul in masura in care se poate. Link spre comentariu
Luca Postat Mai 15, 2012 Partajează Postat Mai 15, 2012 @Eduard26 Si eu sunt interesat de achizionarea unor boxe, personal asi vrea Magnat Monitor Supreme 1000/2000, deoarece are si medie. Din cate am "auzit" pe net seria Magnat Monitor Supreme se aude mai prost decat cele Magnat Monitor si "cica" sunt mai slabe calitativ. Magnat Monitor Supreme 1000: http://s13.postimage.org/7u44y88cn/monitor_supreme_1000.jpg Link spre comentariu
Vizitator Postat Mai 15, 2012 Partajează Postat Mai 15, 2012 Vezi ca e promotie la Heco Victa 701, 1399 ron/pereche. Eu le stiu, le-am auzit/vazut/mirosit/pipait... merita fiecare centisor!!! FUGI! Iti dau pm cu link-ul... Link spre comentariu
Luca Postat Mai 15, 2012 Partajează Postat Mai 15, 2012 Heco este divizia de lux a lui Magnat.Sunt mai bune fara niciun dubiu decat magnat monitor si magnat monitor supreme. Link spre comentariu
Vizitator Postat Mai 15, 2012 Partajează Postat Mai 15, 2012 Stati asa, omul e deja cu mana pe telefon... in timp ce se gandeste de unde sa mai scoata diferenta, urgent... Link spre comentariu
Vizitator Eduard26 Postat Mai 15, 2012 Partajează Postat Mai 15, 2012 da,le am ochit si pe astea de ceva timp,ma gandeam la Victa 501,cred ca ar fi de ajuns ptr 18 mp,totusi difurile alea arata mai rau ca cele de magnat,de asta nu prea le am dat atentie.De ascultat n am cum sa le ascult,e drum lung de la Iasi...si mai era ceva : unde sunt fabricate?daca ar fi Germany ar fi ceva,sau au mutat si ei productia in China? Link spre comentariu
Luca Postat Mai 15, 2012 Partajează Postat Mai 15, 2012 Posibil sa fie facute in germania heco find o firma nemteasca, nu este exclus sa fie facute/ansamblate prin china.Este mai bune Heco Victa 701, avand 3 cai si 2 difuzoare de bass Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum