Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

tV Sharp Aquos LC-32D44E-BK

Vizitator mariusmotea

Postări Recomandate

• 4 săptămâni mai târziu...
  • Răspunsuri 40
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• popa ionut

6

• bogdan_bogdan889

3

• plasma

2

• BUGHIU

2

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Am si eu aceeasi problema cu neoanele. Acelasi model. A fost adus din Germania si cineva a mai umblat la el (lipseste un neon). Pe celalalt legat serie l-a lasat acolo si descarca la masa (dupa ce cu greu am intrat in service) asa ca l-am scos. Problema este insa alta. Meniul este in RUSESTE. Poate cineva , pentru resetare, ma indruma la pagina x randul y de sus in jos. Daca din service se poate schimba limba ar fi OK. 

L.E. Am reusit sa-l pacalesc numarand paginile. Factory Init era ultima.

Editat de yokoono
Link spre comentariu

Revin cu o alta intrebare. Dupa resetare din meniul service televizorul nu are sunet. Nu cunosc daca acesta a fost defectul initial si a fost folosit apoi pentru piese de schimb (am specificat ca avea lipsa un neon). Intreb daca in meniul de service este o resetare care are legatura cu sunetul si pe care am omis-o ?. Este suficienta doar resetare Factory Init ?.

Editat de yokoono
Link spre comentariu
  • 6 luni mai târziu...

Va salut. Am primit la reparat LCD menționat în titlu de mai sus. A fost la un alt depanator din ce am înțeles de la proprietar e ca ia anulat protecția. Tv funcționează dar se încinge panelul în partea de stânga sus, asta după vreo 10 min de teste la mine. Am verificat sursa tensiunile de pe ieșiri . C-eurile le-am verificat cu esr-metrul. Poate ați întâlnit,menționez ca are un miros de FIT zona respectiva. Nu am avut timp să desfac panelul.

Link spre comentariu
  • 4 ani mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări