Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Cum montez un comutator cu indicator ?

Vizitator dorinovic

Postări Recomandate

Vizitator dorinovic

Salutare ! Am acest comutator Posted Image pe care trebuie sa il montez pe masina,

cele trei fire: alb,negru si verde se leaga la indicator dar cel albastru de langa ele? acela unde vine? si mai sunt inca trei fire: galben,maro si rosu acelea banuiesc ca trebuie legate la electrovalva sau cum?

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• BUGHIU

2

• doru3160

1

Top autori în acest subiect

Ati fost ''luat de val'' cand ati postat!! :cry: Trebuie sa montati acel comutator pe masina! Ce fel de ....masina? automobil(marca),de tuns ...iarba,etc!!!!

Link spre comentariu
Vizitator dorinovic

Ati fost ''luat de val'' cand ati postat!! :cry: Trebuie sa montati acel comutator pe masina! Ce fel de ....masina? automobil(marca),de tuns ...iarba,etc!!!!

Hei de ce am fost "luat de val " ?? .. este comutatorul de la gpl de care am nevoie, masina (automobilul) este peugeot.Am reusit sa il montez, dar nu indica nivelul de gpl, problema fiind un fir negru care vine de la indicator pe care l-am pus ca masa dar tot nu merge. Vine in altaparte?
Link spre comentariu

Ai mai multe variante...poti posta o schema daca ai si atunci si cei care n-au avut de-a face cu asa ceva te pot ajuta,poti sa astepti un raspuns de la unul care a lucrat fix cu acest tip de comutator,fix cu aceeasi instalatie si cunoaste pe de rost semnificatia fiecarei culori,sau te poti duce la un electrician auto,si asta cred ca ar fi cea mai sigura varianta,altfel ma indoiesc sa stie prea multa lume ce abureala de fire ai tu acolo,indiferent unde ai posta,pana la urma nici aici nu e prea mare greseala,dar din pacate sunt date prea putine ca sa stie cineva unde sa pui tu un fir sau altul.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări