Vizitator dorinovic Postat Mai 14, 2012 Partajează Postat Mai 14, 2012 Salutare ! Am acest comutator pe care trebuie sa il montez pe masina, cele trei fire: alb,negru si verde se leaga la indicator dar cel albastru de langa ele? acela unde vine? si mai sunt inca trei fire: galben,maro si rosu acelea banuiesc ca trebuie legate la electrovalva sau cum? Link spre comentariu
BUGHIU Postat Mai 15, 2012 Partajează Postat Mai 15, 2012 Ati fost ''luat de val'' cand ati postat!! :cry: Trebuie sa montati acel comutator pe masina! Ce fel de ....masina? automobil(marca),de tuns ...iarba,etc!!!! Link spre comentariu
Vizitator dorinovic Postat Mai 15, 2012 Partajează Postat Mai 15, 2012 Ati fost ''luat de val'' cand ati postat!! :cry: Trebuie sa montati acel comutator pe masina! Ce fel de ....masina? automobil(marca),de tuns ...iarba,etc!!!!Hei de ce am fost "luat de val " ?? .. este comutatorul de la gpl de care am nevoie, masina (automobilul) este peugeot.Am reusit sa il montez, dar nu indica nivelul de gpl, problema fiind un fir negru care vine de la indicator pe care l-am pus ca masa dar tot nu merge. Vine in altaparte? Link spre comentariu
BUGHIU Postat Mai 15, 2012 Partajează Postat Mai 15, 2012 Pai,fara suparare,aici trebuia sa postati:viewforum.php?f=21si acolo sa dati marca masinii si restul ce aveti nevoie..!!! Link spre comentariu
Vizitator dorinovic Postat Mai 16, 2012 Partajează Postat Mai 16, 2012 Pai,fara suparare,aici trebuia sa postati:viewforum.php?f=21si acolo sa dati marca masinii si restul ce aveti nevoie..!!!Atunci ce trebuie sa fac acum? Link spre comentariu
doru3160 Postat Mai 16, 2012 Partajează Postat Mai 16, 2012 Ai mai multe variante...poti posta o schema daca ai si atunci si cei care n-au avut de-a face cu asa ceva te pot ajuta,poti sa astepti un raspuns de la unul care a lucrat fix cu acest tip de comutator,fix cu aceeasi instalatie si cunoaste pe de rost semnificatia fiecarei culori,sau te poti duce la un electrician auto,si asta cred ca ar fi cea mai sigura varianta,altfel ma indoiesc sa stie prea multa lume ce abureala de fire ai tu acolo,indiferent unde ai posta,pana la urma nici aici nu e prea mare greseala,dar din pacate sunt date prea putine ca sa stie cineva unde sa pui tu un fir sau altul. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum